A ArthurDayne Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2015 #11 Susturma cezasının açıklamasını yanlış yazmışsınız, doğrusu adminlerle düzgün konuşun olacaktı. Neyse,kartı 2.el olarak aldım,1.5 yıl garantisi var, 650 liraya geldi,yanlış yapmadım yani,rahat olun. Kasa Zalman z11 neo alınacak, anakart msi h97 pc mate,çünkü daha fazla para veremem. Monitör olarak asus vs239hr mi, benq gl2460 mı yoksa başka bildiğiniz güzel monitör var mi 400-475 arası? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2015
Susturma cezasının açıklamasını yanlış yazmışsınız, doğrusu adminlerle düzgün konuşun olacaktı. Neyse,kartı 2.el olarak aldım,1.5 yıl garantisi var, 650 liraya geldi,yanlış yapmadım yani,rahat olun. Kasa Zalman z11 neo alınacak, anakart msi h97 pc mate,çünkü daha fazla para veremem. Monitör olarak asus vs239hr mi, benq gl2460 mı yoksa başka bildiğiniz güzel monitör var mi 400-475 arası?
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2015 #12 MF dedi: İade edin ? Çok mu zor alınan malı iade etmek ? Hayatta bir şeyleri sadece alıyorsunuz galiba. Gerisi yok... Hem de aldığınız kart referans soğutma iken... Bu soğutmayla bir arpa boyu yol alabileceğinizi bile sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki 15 günü geçmiştir alalı, o zaman iade etme şansı bulunmuyor.
MF dedi: İade edin ? Çok mu zor alınan malı iade etmek ? Hayatta bir şeyleri sadece alıyorsunuz galiba. Gerisi yok... Hem de aldığınız kart referans soğutma iken... Bu soğutmayla bir arpa boyu yol alabileceğinizi bile sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam belki 15 günü geçmiştir alalı, o zaman iade etme şansı bulunmuyor.
A ArthurDayne Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2015 #13 Aydın K dedi: Hocam belki 15 günü geçmiştir alalı, o zaman iade etme şansı bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa göre bu dünyada bi' kendi zeki zaten.
Aydın K dedi: Hocam belki 15 günü geçmiştir alalı, o zaman iade etme şansı bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa göre bu dünyada bi' kendi zeki zaten.