Instagram üzerinden bir ablayla haarp konusunu tartışıyorduk. Ben evrim ağacından kaynaklar attım bana son söylediği hakkında bir şey söyleyemedim. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum?
Instagram üzerinden bir ablayla haarp konusunu tartışıyorduk. Ben evrim ağacından kaynaklar attım bana son söylediği hakkında bir şey söyleyemedim. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum?
Deep Web'e daha nasıl girildiğini bilmiyordur. HAARP denen tesisi ziyarete bile gidebiliyorsun. Ayrıca HAARP gizli saklı bir şey değil ki, Fairbanks Üniversitesine ait.
Kırılmaya yakın faylarmış Yani bu deprem zaten olacakmış diyor kendisi de. O zaman Amerika neden kendini suçlu göstersin ki? Zaten yakın zamanda olacakmış.
Şu Türkçe ile konuşan birini ciddiye almak pek mantıklı olmaz sanırım. Kırılmaya yakın fayı tetiklemek.
Bu ülkede insanlar niye her şeye sazan gibi inanıyor? Hayır hepsini geçtim bilmiş bilmiş konuşuyor ya.
Aboo Deep Web diyorsa gerçektir. Abla FBI'da çalışıyor herhalde. Boş verin. Şu sözü yazıp engelleyebilirsiniz:
Bir kendisi var herşeyi bilen,
Başka bilen yok sanıyor.
Herkes kendini bir *** sanır.
Ama bu herif, kendini iki *** sanıyor.