Tgyokty Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 884 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Haber bölümündeki kurallara uygun haber konusu açmama rağmen böyle bir bildirim aldım. Kullanıcı haberleri bölümü kuralları: Haber Paylaşmadan Önce! Kurallarda belirtildiği üzere açtığım konunun kaynağını da belirttim. NTV’de gördüğüm güzel haberleri ara sıra açıyorum. Kural ihlali bunun neresinde? Lütfen öğrenebilir miyim? Son olarak benim açtığım gibi açılan onlarca konu var Dosya Ekleri D3A64ED6-E35A-4D00-89AD-488D015D732B.png 365 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Haber bölümündeki kurallara uygun haber konusu açmama rağmen böyle bir bildirim aldım. Kullanıcı haberleri bölümü kuralları: Haber Paylaşmadan Önce! Kurallarda belirtildiği üzere açtığım konunun kaynağını da belirttim. NTV’de gördüğüm güzel haberleri ara sıra açıyorum. Kural ihlali bunun neresinde? Lütfen öğrenebilir miyim? Son olarak benim açtığım gibi açılan onlarca konu var
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 29 Mayıs 2021 #2 Haber konuları yasak değil ancak sizin içeriğiniz de olmalı. Kopyalamadan kendi içeriğinizi katarak yazınız.
Haber konuları yasak değil ancak sizin içeriğiniz de olmalı. Kopyalamadan kendi içeriğinizi katarak yazınız.