Eraycmk Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Yurt içi gündemi, dünya gündemi, borsa, ekonomi, oyun, teknoloji her türlü gündemi takip edebileceğim haber uygulaması önerir misiniz? (bundle hariç)
Yurt içi gündemi, dünya gündemi, borsa, ekonomi, oyun, teknoloji her türlü gündemi takip edebileceğim haber uygulaması önerir misiniz? (bundle hariç)
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.157 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Eraycmk dedi: Yurt içi gündemi, dünya gündemi, borsa, ekonomi, oyun, teknoloji her türlü gündemi takip edebileceğim haber uygulaması önerir misiniz? (bundle hariç) Genişletmek için tıkla... X (eski adıyla Twitter olan uygulama)
Eraycmk dedi: Yurt içi gündemi, dünya gündemi, borsa, ekonomi, oyun, teknoloji her türlü gündemi takip edebileceğim haber uygulaması önerir misiniz? (bundle hariç) Genişletmek için tıkla... X (eski adıyla Twitter olan uygulama)
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 177 Çözümler 1 11 Mayıs 2025 #3 Bunlde var. Bundle Breaking News - Apps on Google Play Bundle Brings You the Latest Breaking News, Headlines, Blogs and Articles. play.google.com
Bunlde var. Bundle Breaking News - Apps on Google Play Bundle Brings You the Latest Breaking News, Headlines, Blogs and Articles. play.google.com
Eraycmk Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 437 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 LokuMM dedi: Bunlde var. Bundle Breaking News - Apps on Google Play Bundle Brings You the Latest Breaking News, Headlines, Blogs and Articles. play.google.com Genişletmek için tıkla... Bundle hariç demişim
LokuMM dedi: Bunlde var. Bundle Breaking News - Apps on Google Play Bundle Brings You the Latest Breaking News, Headlines, Blogs and Articles. play.google.com Genişletmek için tıkla... Bundle hariç demişim
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.878 Çözümler 70 Yer İstanbul 15 Mayıs 2025 #5 Eraycmk dedi: Yurt içi gündemi, dünya gündemi, borsa, ekonomi, oyun, teknoloji her türlü gündemi takip edebileceğim haber uygulaması önerir misiniz? (bundle hariç) Genişletmek için tıkla... Ben Google'ın içinde geleni kullanıyorum. İstediğim konuları ekledim, akış şeklinde bakabiliyorum. Feeder gibi uygulamalar ile RSS kaynaklarına da bakabilirsiniz.
Eraycmk dedi: Yurt içi gündemi, dünya gündemi, borsa, ekonomi, oyun, teknoloji her türlü gündemi takip edebileceğim haber uygulaması önerir misiniz? (bundle hariç) Genişletmek için tıkla... Ben Google'ın içinde geleni kullanıyorum. İstediğim konuları ekledim, akış şeklinde bakabiliyorum. Feeder gibi uygulamalar ile RSS kaynaklarına da bakabilirsiniz.
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 177 Çözümler 1 15 Mayıs 2025 #6 Eraycmk dedi: Bundle hariç demişim Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Android haber uygulamaları Google News - Daily Headlines - Apps on Google Play Stay informed with latest world & local news personalized for your interest play.google.com BBC: World News & Stories - Apps on Google Play Live, Sport, Podcasts & Video play.google.com CNN: Live & Breaking News - Apps on Google Play Stay informed on the day’s breaking news, live updates, and headlines with CNN. play.google.com Bunlara bir bakın. Uygulama tasarımı, haber kalitesini beğenirseniz kullanabilirsiniz. Bunlar da kesmezse GitHub’da bir sürü uygulama var: open-source-android-apps/categories/news_and_magazines.md at master · pcqpcq/open-source-android-apps Open-Source Android Apps. Contribute to pcqpcq/open-source-android-apps development by creating an account on GitHub. github.com
Eraycmk dedi: Bundle hariç demişim Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Android haber uygulamaları Google News - Daily Headlines - Apps on Google Play Stay informed with latest world & local news personalized for your interest play.google.com BBC: World News & Stories - Apps on Google Play Live, Sport, Podcasts & Video play.google.com CNN: Live & Breaking News - Apps on Google Play Stay informed on the day’s breaking news, live updates, and headlines with CNN. play.google.com Bunlara bir bakın. Uygulama tasarımı, haber kalitesini beğenirseniz kullanabilirsiniz. Bunlar da kesmezse GitHub’da bir sürü uygulama var: open-source-android-apps/categories/news_and_magazines.md at master · pcqpcq/open-source-android-apps Open-Source Android Apps. Contribute to pcqpcq/open-source-android-apps development by creating an account on GitHub. github.com