Arkadaşlar merhaba dün saat aksam 10 civarları Steam bankamatik hesabımdan 178 TL çekmiş herhangi bir işlem de yapmamıştım. Bunun sebebi nedir? Wl Steam purchase yazıyor.
baktım hocam ama yok.Eki Görüntüle 2370001
Yardıma tıklayıp STEAM DESTEĞE tıklayın orda satın aldığınız son ürünü görebilirsiniz. Bunun sayesinde en son yapılan alışverişi göre bilirsiniz.
Desteğe yazdım bekliyorum.
Baktım hocam ama yok.
Steam'e yeni bir kart eklediğinizde veya ilk alışverişinizde doğrulama amaçlı bir ücret çekiyor.
bilgilerim çalınsa başka çekimlerde olur diye düşünüyorum aslında.O zaman kredi kartı bilgileriniz çalınmış olabilir. Bu konu hakkında pek bir bilgim yok. Steam desteğe iyi ki yazmışsınız.
Normalde 1 dolar çekiliyordu diye biliyorum bende ama dediğim gibi googleden baktığım zaman çekilen herkesten farklı meblağlarda para çekilmiş. Desteğin cevabını beklemek en doğrusu, çekilen para karşılığında herhangi bir hesaba oyun gönderilmemiş ise hacklenme gibi bir durum olacağını da düşünmüyorum, sonuçta kartınızdan çekilen para herhangi birine nakit olarak geçemez, hack olduğunu düşünürsek diye söylüyorum.Çok küçük miktarda para çekip sonra geri yatırıyor diye hatırlıyorum döğru muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.