Geçmiş olsun hesabına sızmışlar hemen şifrenizi değiştirin guard yoksa guard yapın hesabını benim başıma geldi 3-5 tane benim de zamanında oyunum iade edildi kendiliğinden zannettim Çince birisi hesabıma sızmış ondan iade etmiş hepsini ya da Steam destek yazağın.
Şu anlık yok gibi gözüküyor eğer devam ederse Steam desteğe yazın benim oyunlarım iade edildiğinden daha geri alamadım ne kadar Steam desteğe yazsamda çok dikkat edin bunların nereden geleceği belli olmuyor
Şu anlık yok gibi gözüküyor eğer devam ederse Steam desteğe yazın benim oyunlarım iade edildiğinden daha geri alamadım ne kadar Steam desteğe yazsamda çok dikkat edin bunların nereden geleceği belli olmuyor
daha önce benimde başıma gelmişti. 180 liralık bakiyrm kıytırık bir Dota kartına harcanmış. Bende başlık açmıştım bir yorumda Steam ın kendisi yaptığını bazı paralı hesapları müşteri hizmetlerinden hususi düşürdüklerini düşündüğün söyleyen birisi yorum yapmıştı. Steam guardım etkin. Akşam üzeri şifre değiştirmek zorunda kaldım ve girene kadar göbeğim çatladı. telefon uygulaması ayrı dert açtı masaüstü uygulaması ayrı dert açtı o oraya o oraya yönlendire yönlendire bitiremediler. Ne hikmetse şifremi bilmeyen birisi şap diye girip envanteri cüzdanı boşaltabiliyor.
Zamanında aynı şekilde yüzlerce liralık kapsüllerimi satıp kendi hesaplarına almışlardı paraları. Pazar üzerinden gerçekleştiği için Steam hiçbir şey yapmıyor. Pazarda olanlara karışmayız diyorlar.
Bende bu durumdan dolayı 37 dolarım hiç oldu. Her şeyi sıfırladım güvenlik kodu değiştim PC sıfır kurulum yaptım her şeyi yaptım ama yine de bir daha girip kalan eşyaları takaslamislar. O günden sonra Steam bıraktım, Epic geçtim. Sana da tavsiye ederim.
Aynısı hesabıma 1 yıl önce geldi. Gece yatarken hiçbir şey yok sabah kalktım Gmail'den Steam tarafından orijinal dilim dışında basitleştirilmiş Çince e-postaları gelmişti. 20 TL bakiyemi 50 kuruşluk itemi kendine 20 TL'den satın alıp harcamış. Son aldığım 5 oyunu iade etmişler. Allah'tan Steam güvenlik sebebiyle para iadesinde 24 saat bekletmişti. Ben hesabımı alır almaz bilgisayar ve telefona format atıp şifremi değişip Steam Guard'ı sıfırlamıştım. Bu arada geçmiş olsun satılan itemleri ve iade edilen oyunlara bir şey yapamadılar. Bakiyeyi aynı oyunları indirimsiz tekrar almıştım. Paparadan da çekmeye çalışmışlar bakiye yetersiz diye kurtarmıştım.
Merak ettim de bu kadar kişinin başına bu iş gelmiş, hepiniz aynı hatayı mı yaptı yoksa Steam'de bir açık mı var? Hepinizin cihazına virüs bulaşmış olabilir mi sanmıyorum. Steam guard da pek işe yaramıyor gibi.