Steam Habersiz şekilde 14 sayfalık harcama yapıldı

Bu yaz bende yaşadım aynı olayı sonradan fark etmem bitirdi bütün CS skinleri satılmış kartlar falan Dota 2 itemi alınmış falan hemen hesabın şifresini değiştirdim mail hesabınında değiştirdim guard olduğu halde sızmaları şaşırttı epic gamesde gitmişti sonradan hepsini aldım kayspr ile tara yapıp virüsü sildim öyle kurtuldum ancak bir link ile geldi zaten bu virüs

Gönderdim ama yukarıda arkadaşların dediği gibi "pazaryeri bir şey yapamayız" deyip geçtiler. Ben de demek öyle deyip Epic geçtim. Şu an her şeymiş gibi, sürekli indirim de oluyor isteyipte alamadığım bir sürü oyunu alıp oynuyorum şimdi.

Teşekkür ederim, yeni bir anahtar oluşturdum.

Geçmiş olsun hocam.

Direkt format atın temizinden. Şifreleri değiştirin. Yeterlidir bu ikisi.

Format atmaya gerek kalmadan, bilgisayarı hızlı taratarak, şifreyi değiştirerek, tüm cihazlardan çıkış yaparak çözdüm olayı. Ayrıca arkadaşların dediği gibi yeni bir API anahtarı da oluşturdum. Steam Guard'lar zaten aktif. Başka bu durumdan muzdarip olan arkadaşlar varsa bu şekilde yapabilir.

API key oluşturmayacaktın API key varsa silecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…