Hacettepe vs Medipol Universitesi

ahmetyiğit52

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün içerisinde tercih yapacağım. TYT 250 bin sıralamam üzerinden tıbbi laboratuvar teknikleri yazacağım. Araştırdım ve bana en uygun sağlık bölümünün bu olduğuna karar verdim. Ancak okul kararı hala veremedim.
Ankara içerisinde Hacettepe sağlık meslek yüksek okulunda bölümüm, Ankara Medipol Universitesi'nde tek kampüs varmış. İkisinin de kendi hastası var, staj olarak rahatlar. Özel üniversitede burslu okumak mı yoksa Hacettepe'de okumak mı daha iyi olur? Medipol'ün binası yeni ve güzel özel sonuçta imkanları daha fazladır. Tek sorunu yurt, KYK'da kalacağım kesin ama KYK yurdunun çıkma ihtimali kaç kişilik çıkacağı belli değil. Bir de özel diye belki çıkmaz diye düşünüyorum. Ancak Hacettepe sağlık bilimleri meslek yüksekokuluna 10 dakika yürüme mesafesinde okulun kendi KYK yurdu bulunmakta. 2 kişilik mutfaklı yurt yazmayı düşünüyorum. Çünkü midem çok hassas ve spor yapıyorum kendi yemeğimi yapmayı düşünüyorum. Eğitim olarak hangisi ön plandadır. KYK yurdu çıkar mı? Etraftaki yurtların içine ve Google Fotoğraflar'ı harici bakma, kaç kişilik öğrenme şansım var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı