Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 24 Ekim 2023 #11 clash royale dedi: 14 bin tl de fazla arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Cümleye o yüzden bütçe varsa diye başladım. Tabii ki kira masrafı direkt havaya giden bir masraf maalesef.
clash royale dedi: 14 bin tl de fazla arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Cümleye o yüzden bütçe varsa diye başladım. Tabii ki kira masrafı direkt havaya giden bir masraf maalesef.
itwo36 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 27 Ekim 2023 #12 clash royale dedi: Matematik bölümü fen edebiyat fakültesindeymiş. Orası hangi kampüste. Bu ünilerin 10 tane yeri oluyor ya. Genişletmek için tıkla... Reis biraz geç oldu ama söyleyeyim. YTÜ de iki kampus var biri Beşiktaş'ta öbürü davutpaşada. Davutpaşa ana kampüs yani fakültelerin %80'i orada. FEF de orada. Okulun direkt girişinde metro var bu arada. M1 metrosu.
clash royale dedi: Matematik bölümü fen edebiyat fakültesindeymiş. Orası hangi kampüste. Bu ünilerin 10 tane yeri oluyor ya. Genişletmek için tıkla... Reis biraz geç oldu ama söyleyeyim. YTÜ de iki kampus var biri Beşiktaş'ta öbürü davutpaşada. Davutpaşa ana kampüs yani fakültelerin %80'i orada. FEF de orada. Okulun direkt girişinde metro var bu arada. M1 metrosu.