D Dumbyy Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Dostlar tercih döneminde yazmayı düşünüyorum aklıma takılan 2 soru var. 1-Ogrenci kulüplerinin aktifligi nasıl? 2-Kampusun bazı kısımlarının kapalı olduğu söyleniyor. Bunla ilgili bir gelişme var mı ve ne kadar can sıkıyor?
Dostlar tercih döneminde yazmayı düşünüyorum aklıma takılan 2 soru var. 1-Ogrenci kulüplerinin aktifligi nasıl? 2-Kampusun bazı kısımlarının kapalı olduğu söyleniyor. Bunla ilgili bir gelişme var mı ve ne kadar can sıkıyor?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.479 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 28 Temmuz 2023 #2 Okuyan arkadaşım var 1'in cevabı cıvıl cıvıl.
D Dumbyy Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 SHYAH dedi: Okuyan arkadaşım var 1'in cevabı cıvıl cıvıl. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler
SHYAH dedi: Okuyan arkadaşım var 1'in cevabı cıvıl cıvıl. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler