L Lebend Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Selamlar. Saçlarım dalgalı kıvırcık tarzında ama kullandığım şampuanlar saçımı kafama yapıştırıyor hacimsiz durduğu içinde kıvırcıklar belli olmuyor. Kıvırcıkları belli edecek ve saçımı kabartıp hacim verecek bir şampuan öneriniz var mıdır?
Selamlar. Saçlarım dalgalı kıvırcık tarzında ama kullandığım şampuanlar saçımı kafama yapıştırıyor hacimsiz durduğu içinde kıvırcıklar belli olmuyor. Kıvırcıkları belli edecek ve saçımı kabartıp hacim verecek bir şampuan öneriniz var mıdır?
M mme Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 210 Çözümler 8 10 Aralık 2024 #2 Bukle belirginleştirici saç bakım kremlerine bakabilirsin. Şuan kullandığın şampuan ne?
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 L'oréal işinizi görür.
rokkonly Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 Pate dedi: L'oréal işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Bu bir marka anlayamadım ne demek istediğinizi.
Pate dedi: L'oréal işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Bu bir marka anlayamadım ne demek istediğinizi.
Pate Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 rokkonly dedi: Bu bir marka anlayamadım ne demek istediğinizi. Genişletmek için tıkla... Model olarak, L'Oréal professionnel serié expert volumetry. Fiyatı pahalı ama gayet de güzel kendim kullanıyorum ve memnunum.
rokkonly dedi: Bu bir marka anlayamadım ne demek istediğinizi. Genişletmek için tıkla... Model olarak, L'Oréal professionnel serié expert volumetry. Fiyatı pahalı ama gayet de güzel kendim kullanıyorum ve memnunum.
L Lebend Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #6 mme dedi: Bukle belirginleştirici saç bakım kremlerine bakabilirsin. Şu an kullandığın şampuan ne? Genişletmek için tıkla... Clear Men mentollu kullanıyorum.
mme dedi: Bukle belirginleştirici saç bakım kremlerine bakabilirsin. Şu an kullandığın şampuan ne? Genişletmek için tıkla... Clear Men mentollu kullanıyorum.