Haciz gelirse bilgisayar gider mi?

Burada herkes kurallara göre yazmış birşeylerde bana haciz geldiğinde 15 yıllık neredeyse atılmaya yüz tutmuş dolaba bile adam fiyat biçti ve yanındakine yaz şu kadar dedi kurallara uyarlar mı orası muamma çünkü denetim denetleme tarzı şeyler ne kadar iyi uygulanıyor soru işareti.

Birden fazla olan şeylere mi fiyat biçtiler? 1 tane olan bir şeye fiyat biçtiler mi?

Birden fazla olan şeylere mi fiyat biçtiler? 1 tane olan bir şeye fiyat biçtiler mi?

Evde genellikle birden fazla olan bir şey yoktu ama bu olay eskiden yaşadığım bir olay belki kurallar denetlemelerle işler sıkıya bağlanmıştır yine de genellikle pek insaflı olmuyor icraya gelenler.

Hocam bende zamanında aynı durumu yaşadım. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum...

Hocam saklarsaniz ne olur

Aynı durum bende de var bana da haciz gelicek ben ikameti değiştirmeyi düşünüyorum sende öyle yap ikameti değiştirmek en mantıklısı

2. tane varsa alınır.

Bilgisayarı alırlar incelemeler gerçekten eğitim için kullandığını görseller almazlar geri verirler savcı teyzeme sordum.

Haciz geleceğini önceden söylüyorlar mı? Bizim bir tanıdığa söylemeden geldiler.
Hacize gelinecegi daha önceden söylenmez. Bilgisayar da lüzumlu ev eşyası olduğu için alınamaz. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız en kısa sürede bir tanıdığınıza emanet edin. Allah yardımcınız olsun hocam zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…