Haciz gelirse bilgisayar gider mi?

Abi eve haciz gelecek bizim iş yerimiz var iş yerimiz için kullandıgımız bir araba var o arabayı alırlar mı cunku malı goturup ghetırıyoruz ve cıdden cok uzak sırtlayıp goturebılecek kadar degıl bir de evdeki tek eglence kaynagım bilgisayarım onu da goturtmemek ıcın ne yapmalıyım aılem bilgisayarı haczetmek ıstıyor bir de iş yerimizde elimizden çıkartamadıgımız ikitane makine var onları götürürler mi?

Hocam konuyla bağımsız ama gece kafanızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuyabiliyor musunuz?
insanlar para için herşeyi yapıyo malesef

Masaüstü ya da laptop olsun bilgisayar kişiseldir haczedemezsiniz devletin bu yetkiyi vermesi öyle olduğu anlamına gelmiyor. Bazı kişiler için mesela bilişimciler bilgisayar olmazsa olmaz nasıl bir kişinin üstündeki kıyafetleri tişörtleri pantolonunu alamıyorsanız bilgisayarını da alamazsınız. Diğer kişiler için bilemem ama kendim için konuşayım isterlerse ordu çağırsınlar eve Allah dışında hiçbir güç benim bilgisayarımı benden alamaz. Yani birinin bilgisayarını almadan önce en az 10 kere düşünün benim için bilgisayar namus demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…