johnmarston1 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #1 Merhaba, Darksiders veya God of War 1 gibi bir hack and slash oyunu önerir misiniz?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 15 Ocak 2025 #2 Devil May Cry serisi.
S SacheM Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 251 Çözümler 5 15 Ocak 2025 #3 Bayonetta Devil May Cry serisi Metal Gear Rising NieR:Automata (hack n slash geçiyor ama birçok türü içinde barındırıyor)
Bayonetta Devil May Cry serisi Metal Gear Rising NieR:Automata (hack n slash geçiyor ama birçok türü içinde barındırıyor)
johnmarston1 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #4 erenspurs dedi: Devil May Cry serisi. Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalı be daha ucuz ne olabilir? SacheM dedi: Bayonetta. Devil May Cry serisi. Metal Gear rising. NieR: Automata (hack n slash geçiyor ama birçok türü içinde barındırıyor) Genişletmek için tıkla... Aile evindeyim bayonetta ve NieR:Automata sıkıntı çıkarmayacaksa alırım.
erenspurs dedi: Devil May Cry serisi. Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalı be daha ucuz ne olabilir? SacheM dedi: Bayonetta. Devil May Cry serisi. Metal Gear rising. NieR: Automata (hack n slash geçiyor ama birçok türü içinde barındırıyor) Genişletmek için tıkla... Aile evindeyim bayonetta ve NieR:Automata sıkıntı çıkarmayacaksa alırım.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.859 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #5 DMC5.
johnmarston1 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #6 Ghostxz3 dedi: DMC5. Genişletmek için tıkla... Hocam daha ucuza ne önerirsiniz Xbox'dan oynuyorum bu arada.
Ghostxz3 dedi: DMC5. Genişletmek için tıkla... Hocam daha ucuza ne önerirsiniz Xbox'dan oynuyorum bu arada.
S SacheM Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 251 Çözümler 5 15 Ocak 2025 #7 johnmarston1 dedi: Hocam çok pahalı be daha ucuz ne olabilir? Aile evindeyim bayonetta ve NieR:Automata sıkıntı çıkarmayacaksa alırım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkabilir malum kızlar birazcık… Hi Fi Rush oda güzel Hack n Slash oyunudur.
johnmarston1 dedi: Hocam çok pahalı be daha ucuz ne olabilir? Aile evindeyim bayonetta ve NieR:Automata sıkıntı çıkarmayacaksa alırım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkabilir malum kızlar birazcık… Hi Fi Rush oda güzel Hack n Slash oyunudur.
johnmarston1 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #8 SacheM dedi: Sıkıntı çıkabilir malum kızlar birazcık… Hi-Fi rush oda güzel hack n slash oyunudur. Genişletmek için tıkla... Hocam benim konsol geçen neslin olduğu için Hi-Fi oynatmıyor yoksa güzel oyundur hocam onun dışında ne öneririsiniz?
SacheM dedi: Sıkıntı çıkabilir malum kızlar birazcık… Hi-Fi rush oda güzel hack n slash oyunudur. Genişletmek için tıkla... Hocam benim konsol geçen neslin olduğu için Hi-Fi oynatmıyor yoksa güzel oyundur hocam onun dışında ne öneririsiniz?
S SacheM Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 251 Çözümler 5 15 Ocak 2025 #9 johnmarston1 dedi: Hocam benim konsol geçen neslin olduğu için Hi-Fi oynatmıyor yoksa güzel oyundur hocam onun dışında ne öneririsiniz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim sadece bunlar var hocam. Dante's Inferno ve Ryse son of Rome gibi dikkatimi çekip oynayamadığım oyunlar var
johnmarston1 dedi: Hocam benim konsol geçen neslin olduğu için Hi-Fi oynatmıyor yoksa güzel oyundur hocam onun dışında ne öneririsiniz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim sadece bunlar var hocam. Dante's Inferno ve Ryse son of Rome gibi dikkatimi çekip oynayamadığım oyunlar var
johnmarston1 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #10 SacheM dedi: Bildiğim sadece bunlar var hocam. Dante's Inferno ve ryse son of Rome gibi dikkatimi çekip oynayamadığım oyunlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam dante's Inferno TR'den yasaklanmış çok saçma.
SacheM dedi: Bildiğim sadece bunlar var hocam. Dante's Inferno ve ryse son of Rome gibi dikkatimi çekip oynayamadığım oyunlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam dante's Inferno TR'den yasaklanmış çok saçma.