PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 12 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Şu an çok fazla bu oyun türünden bir oyun oynamak istiyorum ama Devil May Cry ve Bayonetta dışında bir oyun bulamadım. Bir öneriniz var mı?
Arkadaşlar merhaba. Şu an çok fazla bu oyun türünden bir oyun oynamak istiyorum ama Devil May Cry ve Bayonetta dışında bir oyun bulamadım. Bir öneriniz var mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 Victor Vram o tarz mı acaba?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 12 Aralık 2020 #3 Dengesiz Kokarca dedi: Victor Vram o tarz mı acaba? Genişletmek için tıkla... Devil May Cry ve Bayonetta gibi oyunlar. Yani sürekli saldırılarla kombo yapabildiğimiz oyunlar.
Dengesiz Kokarca dedi: Victor Vram o tarz mı acaba? Genişletmek için tıkla... Devil May Cry ve Bayonetta gibi oyunlar. Yani sürekli saldırılarla kombo yapabildiğimiz oyunlar.