abaka Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 165 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2018 #1 Selamlar arkadaşlar, Mercedes-Benz firmasının düzenlediği hackathon için ekip arkadaşları arıyorum. Eğer yarışma ilginizi çekerse ve aşağıdaki konularda tecrübeniz var ise mesaj atabilirsiniz. - iOS developer - Android developer - Backend developer Link Hackathon Linki 200 kişilik Whatsapp grubunda ekip arkadaşı bulamadım. Daha doğrusu herkes ölü taklidi yaptı diyebilirim Umarım burada ekip arkadaşları bulabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2018
Selamlar arkadaşlar, Mercedes-Benz firmasının düzenlediği hackathon için ekip arkadaşları arıyorum. Eğer yarışma ilginizi çekerse ve aşağıdaki konularda tecrübeniz var ise mesaj atabilirsiniz. - iOS developer - Android developer - Backend developer Link Hackathon Linki 200 kişilik Whatsapp grubunda ekip arkadaşı bulamadım. Daha doğrusu herkes ölü taklidi yaptı diyebilirim Umarım burada ekip arkadaşları bulabilirim.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Kasım 2018 #2 Keşke gardaş. Python dan başladım. Lisans bitsin geliyorum. Bekle beni yazılım.
abaka Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 165 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2018 #3 Tek olarak başvurumu yaptım. Burada da ekip arkadaşı bulamadım. Ne diyelim sağlık olsun
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 9 Kasım 2018 #4 Başarılar gardaşım.
atiriko Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 78 14 Kasım 2018 #5 Hala ekip arkadasi ariyorsan beraber bir seyler yapabiliriz yaklasik iki senedir hem android hem ios ile ugrasiyorum.
Hala ekip arkadasi ariyorsan beraber bir seyler yapabiliriz yaklasik iki senedir hem android hem ios ile ugrasiyorum.