Hacker, banka hesap bilgilerini görebilir mi?

Oxygen878

Decapat
Daha fazla  
Sınıfdan yakın bir arkadaşım var. Sanaldan bir arkadaşı vardı ama tartışmışlar, ona ailenin banka hesap bilgilerine gireyim de gör demiş. Arkadaşım telaşlanıp yazdı bana, bir şey olmaz diye sakinleştirmeye çalıştım. Herhangi bir şey olabilir mi?

Korkutmak için demiş olabilir kart bilgileri çalabilir boş harcamalar yapabilir ama yapmaz diye düşünüyorum. 1 tartışma için böyle bir riske girmez.

EV0bD7IXYAMaOFC.jpg

Şaka bir yana, hiçbir şey olmaz kendisi endişe etmesin.

Sınıfdan yakın bir arkadaşım var. Sanaldan bir arkadaşı vardı ama tartışmışlar, ona ailenin banka hesap bilgilerine gireyim de gör demiş. Arkadaşım telaşlanıp yazdı bana, bir şey olmaz diye sakinleştirmeye çalıştım. Herhangi bir şey olabilir mi?

Kolay kolay girilmesi imkansız kanka, ve yapabilirse zaten suç oluyor,

Hocam panelci türemedir büyük ihtimalle korkmayın bir şey olmaz, hem bu büyük bir suç eğer yapıp birde yakalanırsa hapse dahi girebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı