Hacker fidye maili geldi

Neraksuto

Femtopat
Merhaba, geçen aylarda email hesabıma yapılan birçok yerden giriş denemesi ile güne uyanmıştım ve derhal her yerdeki şifrelerimi değiştirip formatlamıştım. 2 gün önce hacker tarafından mail geldi ama bence oltalama taktiği bir yapıyor. Çünkü elinde videolarımın olduğunu söylüyor ama benim bilgisayarımda kamera yok ve internette araştırdığım zaman bu mailin önemli bir mail olmadığını anladım. Yine de size sormak istiyorum sizce oltalama taktiği mi yoksa gerçekten hacklendim ve videolarımı çekti mi?

Bana "Sazan Avı" gibi geldi.

Have I Been Pwned: Check if your email has been compromised in a data breach bu siteden bir mail adresiniz sızıntıya karışmış mı bir bakın. Adam şifreyi doğru söylediyse 2 faktörlü doğrulamayı açıp şifreyi değiştirin.

Phishing gibi duruyor. Br etiketi atmış bir de alta alayım diye paragrafları. Sanki HTML düzenliyor haha.

"Mutluca mastürbe" etmediyseniz sıkıntı yok hocam mailde öyle yazıyor vallahi. Cidden o sansürlediğiniz yere sizin şifrenizi yazdıysa çokta rahat olmamak gerek ama olmayan kamerayla video çekmesi... Yarısından fazlası korkutmaca gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…