Bunun için önerebileceğiniz kaynak var mıdır hocam? İmkansıza yakın gibi geliyor bana ama öğrenmek isterim.Sadece oyundaki nickini bildiğin bir adamın ev adresini bile bulabilirsin.
Bunun için önerebileceğiniz kaynak var mıdır hocam? İmkansıza yakın gibi geliyor bana ama öğrenmek isterim.
Teşekkür ederim. Valorant gibi oyunlarda durduk yere söven ergenleri gözünü korkutabilirim belkiHocam 2022 yılındayız herkes sosyal medya platformlarında, forumlarda vs. kişisel hayatı ile ilgili bilgileri istemese bile vermiştir bir noktada. Kimi araştırmak istiyorsanız birkaç farklı tarayıcıdan elinizdeki bilgileri arayın birbirleriyle örtüşen bilgileri bir kenara not alın ve o bilgiler ışında araştırmanıza devam edin. Ben sırf can sıkıntısından birkaç kez yapmıştım bunu ama amacım kimseye zarar vermek değildi bence sizin de öyle olmasın. Zaman öldürmek için yapmıştım elime geçen bilgileri de kimsenin aleyhine kullanmadım.
Teşekkür ederim. Valorant gibi oyunlarda durduk yere söven ergenleri gözünü korkutabilirim belkisadece göz korkuturum ki insanlarla pek muhatap olmuyorum. Zarar vermem zaten yasal suç.
Beyaz şapkalı hacker olmak için nereden başlamalıyım ve başlamak için YouTube'dan izleyebileceğim bir kanal var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.