Merhaba eskiden ortalama 3 sene önce Python ve HTML 5 kodlarını biliyordum fakat şu an unuttum. Tekrar öğreneceğim fakat ben sadece öğrendim öğrendiklerimle hiçbir şey yapmadım site vs hacklemedim. Şimdi size sıfırdan soruyorum nasıl hacker olurum?
Bilişim Sistemine Girme Suçunun Cezası Nedir? Bilişim Sistemine Müdahale Etme Suçu Nasıl İşlenir? Bilişim Sistemindeki İletişimi ve Verileri İzleme, Verileri Yok Etme veya Değiştirme Suçu, TCK 243 Yargıtay Kararları
Arkadaşlar etik hacker olmak istiyorum fakat şu an yaşım küçük, büyüyünce de yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum şimdiden nasıl bir adım atabilirim? Kitap vb. okusam yararı olur mu ya da Udemy gibi kurslardan eğitim alsam?
Arkadaşlar gülüp geçmeyin, ben gerçekten Hacker olup ülkeme katkıda bulunmak istiyorum, Yani bunu nasıl yapabilirim? Yani kitabı mı var? Neyi var? Kısaca Hacker nasıl olunur?
Eğer çok üst düzey bir şey olmak istemiyorsan bu konuda videolar var. Ne yapmak istiyorsan büyük ihtimal sana basit bir yol ile yaptırırlar onu ama sakıncasıda var haberin olsun.
Merhaba eskiden ortalama 3 sene önce Python ve HTML 5 kodlarını biliyordum fakat şu an unuttum. Tekrar öğreneceğim fakat ben sadece öğrendim öğrendiklerimle hiçbir şey yapmadım site vs hacklemedim.