Hacker Simulator alınır mı?

II. Wilhelm

Hectopat
Makaleler
3
RAM
16 Gb
Ekran kartı
Gtx 1660
İşlemci
Ryzen 5 3600
Hackerlık ile ilgili birkaç oyun arıyorum yazın oynamak için. Hacker Simulator ilgimi çekti lakin yapılan yorum sayısı pek bi' azdı. Tavsiye eder misiniz? Bir de önerebileceğiniz başka hacker oyunları varsa yazarsanız sevinirim.

12 liradan zarar gelmez 1 cips bile alamıyorsun bu zamanda bence alınabilir Thief Simulator 4.5 TL iken almıstım şu an 190TL bu firmanın oyunlarının çoğunu şahsen ben seviyorum sende deneyebilirsin.

12 liradan zarar gelmez 1 cips bile alamıyorsun bu zamanda bence alınabilir Thief Simulator 4.5 TL iken almıstım şu an 190TL bu firmanın oyunlarının çoğunu şahsen ben seviyorum sende deneyebilirsin.
Gameplay videosunu beğendim, direkt aldım. Optimizasyonda sıkıntı yaşatmazsa seveceğimi düşünüyorum.

hocam oyun hakkında görüşleriniz neler
Henüz oynamadım ama hoşuma gitti oyun genel olarak, istersen aşağıya bırakacağım linkten bakabilirsin sen de. Sadece gameplay'ini izlediğim için pek bi görüşüm yok ama standart bir simülasyon oyunu gibi görünüyor. 5-10 saat arası oynarım gibi geliyor. Yapılabilir çok fazla seçenek olduğunu yazmışlardı Steam yorumlarında. 12 TL'ye al gitsin hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam 12 liradan zarar gelmez mantığıyla alıyorum çünkü gameplay pek hoşuma gitmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı