Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.996 Makaleler 18 Çözümler 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #31 Aa bir dakika. PDF yöntemi değil mi bu? O PDF'i açınca karşı taraf bilgileri çekmiyor mu? Pinti Panda da bu şekilde çaldırmamış mıydı hesabını?
Aa bir dakika. PDF yöntemi değil mi bu? O PDF'i açınca karşı taraf bilgileri çekmiyor mu? Pinti Panda da bu şekilde çaldırmamış mıydı hesabını?
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 3 Kasım 2023 #32 ahmet_kıran dedi: Aman dikkat bu arada Deep fake ile veya çeşitli teknolojiler sayesinde fotoğrafınızdaki kıyafetleri çıkartabilirler. Genişletmek için tıkla... Peki siz bunu nereden biliyorsunuz.
ahmet_kıran dedi: Aman dikkat bu arada Deep fake ile veya çeşitli teknolojiler sayesinde fotoğrafınızdaki kıyafetleri çıkartabilirler. Genişletmek için tıkla... Peki siz bunu nereden biliyorsunuz.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 3 Kasım 2023 #33 memcathzr dedi: Sanal makineyle açtım. Hocam PDF de bunlar yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Sizde karşılık verin. Benim de sende kozum var kulaklarından tavana asarım seni falan yazın.
memcathzr dedi: Sanal makineyle açtım. Hocam PDF de bunlar yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Sizde karşılık verin. Benim de sende kozum var kulaklarından tavana asarım seni falan yazın.
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 3 Kasım 2023 #34 memcathzr dedi: Eki Görüntüle 2000868 Genişletmek için tıkla... PDF'yi açtınız mı? Aman hocam oradan bile başınız belaya girer.
memcathzr dedi: Eki Görüntüle 2000868 Genişletmek için tıkla... PDF'yi açtınız mı? Aman hocam oradan bile başınız belaya girer.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #35 losxy0 dedi: PDF'yi açtınız mı? Aman hocam oradan bile başınız belaya girer. Genişletmek için tıkla... Yıllardır aynı mesajı gönderecek geri kafalıların PDF içine virüs sokma becerisine sahip olduğuna 40 yıl düşünsem inanmam.
losxy0 dedi: PDF'yi açtınız mı? Aman hocam oradan bile başınız belaya girer. Genişletmek için tıkla... Yıllardır aynı mesajı gönderecek geri kafalıların PDF içine virüs sokma becerisine sahip olduğuna 40 yıl düşünsem inanmam.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #36 Crownguard dedi: Aa bir dakika. PDF yöntemi değil mi bu? O PDF'i açınca karşı taraf bilgileri çekmiyor mu? Pinti Panda da bu şekilde çaldırmamış mıydı hesabını? Genişletmek için tıkla... Sazan avı işte, ne elde ederlerse kârdır hesabı. Ben de dün kargo siparişi vermiştim, bugün "adresiniz yanlıştır,düzeltin" şeklinde spam mesajı geldi. Mesajdaki link sahte PTT sitesine atıyordu, siteyi iyi kopyalamışlar.
Crownguard dedi: Aa bir dakika. PDF yöntemi değil mi bu? O PDF'i açınca karşı taraf bilgileri çekmiyor mu? Pinti Panda da bu şekilde çaldırmamış mıydı hesabını? Genişletmek için tıkla... Sazan avı işte, ne elde ederlerse kârdır hesabı. Ben de dün kargo siparişi vermiştim, bugün "adresiniz yanlıştır,düzeltin" şeklinde spam mesajı geldi. Mesajdaki link sahte PTT sitesine atıyordu, siteyi iyi kopyalamışlar.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 3 Kasım 2023 #37 iUgur dedi: Yıllardır aynı mesajı gönderecek geri kafalıların PDF içine virüs sokma becerisine sahip olduğuna 40 yıl düşünsem inanmam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
iUgur dedi: Yıllardır aynı mesajı gönderecek geri kafalıların PDF içine virüs sokma becerisine sahip olduğuna 40 yıl düşünsem inanmam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.532 Çözümler 131 3 Kasım 2023 #38 iUgur dedi: Yıllardır aynı mesajı gönderecek geri kafalıların PDF içine virüs sokma becerisine sahip olduğuna 40 yıl düşünsem inanmam. Genişletmek için tıkla... Zor bir şey mi sanıyorsunuz cidden?
iUgur dedi: Yıllardır aynı mesajı gönderecek geri kafalıların PDF içine virüs sokma becerisine sahip olduğuna 40 yıl düşünsem inanmam. Genişletmek için tıkla... Zor bir şey mi sanıyorsunuz cidden?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #39 ahmet_kıran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hmm. YouTube'dan videoyu izledim şimdi millete virüs yollayıp kanallarını çalacağım(!). Wlixe dedi: Zor bir şey mi sanıyorsunuz cidden? Genişletmek için tıkla... Asla.
ahmet_kıran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hmm. YouTube'dan videoyu izledim şimdi millete virüs yollayıp kanallarını çalacağım(!). Wlixe dedi: Zor bir şey mi sanıyorsunuz cidden? Genişletmek için tıkla... Asla.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 3 Kasım 2023 #40 iUgur dedi: Hmm. YouTube'dan videoyu izledim şimdi millete virüs yollayıp kanallarını çalacağım(!). Genişletmek için tıkla... Yapılamayacak bir şey değil kesinlikle.
iUgur dedi: Hmm. YouTube'dan videoyu izledim şimdi millete virüs yollayıp kanallarını çalacağım(!). Genişletmek için tıkla... Yapılamayacak bir şey değil kesinlikle.