Hacker yazılım seti önerisi

swooN#

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim yazılım ve saldırıya çok fazla merakım var. Araştırıp bulabildiğim videoları izliyordum. Artık daha ciddi bilgiler edinmek için eğitim seti arıyorum. Bana yardımcı olup set önerir misiniz? Fiyat önemli değil.

Aslında yardımcı olmak istemiyorum ama neyse. Türk Siber Güvenlik sayfasında eğitim setleri ve araçlar vs. var. Çok pahalı da değil. Araçlar eğitim setleriyle beraber geliyor. Eğer konuyu işleyen moderatör bir şey yapmadıysa, benim yardımcı olmam da sıkıntı olmaz herhalde

Aslında yardımcı olmak istemiyorum ama neyse. Türk Siber Güvenlik sayfasında eğitim setleri ve araçlar vs. var. Çok pahalı da değil. Araçlar eğitim setleriyle beraber geliyor. Eğer konuyu işleyen moderatör bir şey yapmadıysa, benim yardımcı olmam da sıkıntı olmaz herhalde
Evet oradaki seti almayı çok istiyorum. Android hack de dahil. Ama site kapatılmış. Yandex üzerinden girdim mesaj attım ama bana geri dönmediler :(. O yüzden başka sulara yelken açmaya karar verdim. Başka bir öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı