altay02 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #51 Muhabbet Kuşu dedi: Bu müziği kendini hacker sanan veletler kullanıyor. Yoksa "heçkır"mı demeliyim? Genişletmek için tıkla... "Heçkır" daha doğru bir tabir olur.
Muhabbet Kuşu dedi: Bu müziği kendini hacker sanan veletler kullanıyor. Yoksa "heçkır"mı demeliyim? Genişletmek için tıkla... "Heçkır" daha doğru bir tabir olur.
B Burhan Yasin Köse Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 157 Yer Uşak 4 Ağustos 2022 #52 Muhabbet Kuşu dedi: Bu müziği kendini hacker sanan veletler kullanıyor. Yoksa "heçkır"mı demeliyim? Genişletmek için tıkla... Velet falan ayıp ediyorsun CMD'den ping atıyorum ben
Muhabbet Kuşu dedi: Bu müziği kendini hacker sanan veletler kullanıyor. Yoksa "heçkır"mı demeliyim? Genişletmek için tıkla... Velet falan ayıp ediyorsun CMD'den ping atıyorum ben
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 4 Ağustos 2022 #53 Komik.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.071 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #54 Teşekkür ederim tüm fanlarıma.(!)
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 4 Ağustos 2022 #55 Burhan Yasin Köse dedi: Velet falan ayıp ediyorsun CMD'den ping atıyorum ben Genişletmek için tıkla... Ben CMD'den program kapatıyorum
Burhan Yasin Köse dedi: Velet falan ayıp ediyorsun CMD'den ping atıyorum ben Genişletmek için tıkla... Ben CMD'den program kapatıyorum
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.071 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #56 UlughBeg dedi: Ben CMD'den program kapatıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam böyle iltifatlara gerek yok ya. (!)
UlughBeg dedi: Ben CMD'den program kapatıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam böyle iltifatlara gerek yok ya. (!)
B Burhan Yasin Köse Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 157 Yer Uşak 4 Ağustos 2022 #57 UlughBeg dedi: Ben CMD'den program kapatıyorum Genişletmek için tıkla... Sen daha iyiymişsin hocam ben kaçıyım sen beni alt edersin.
UlughBeg dedi: Ben CMD'den program kapatıyorum Genişletmek için tıkla... Sen daha iyiymişsin hocam ben kaçıyım sen beni alt edersin.