F furkantas Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #11 Bilgisayar bilgisini kötüye kullanan kişi.
onlygame Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #12 Bende gaztede gördüm bugün birçok ünlünün fotoğrafları ele geçirilmiş.
Soldierdem Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2014 #13 Emek hırsızlığı bence. Icloud hariç ama
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Eylül 2014 #14 furkantas dedi: Bilgisayar bilgisini kötüye kullanan kişi. Genişletmek için tıkla... Sözlük tanımı gibi .
furkantas dedi: Bilgisayar bilgisini kötüye kullanan kişi. Genişletmek için tıkla... Sözlük tanımı gibi .
onurr Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 472 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #15 Soldierdem dedi: Emek hırsızlığı bence. Icloud hariç ama Genişletmek için tıkla... Herhalde ünlülerin bir takım uygunsuz resimleri paylaşıldı değil mi?
Soldierdem dedi: Emek hırsızlığı bence. Icloud hariç ama Genişletmek için tıkla... Herhalde ünlülerin bir takım uygunsuz resimleri paylaşıldı değil mi?
onlygame Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #16 onurr dedi: Herhalde ünlülerin bir takım uygunsuz resimleri paylaşıldı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öylede olmuş bir yerde ünlülerdede hata var ne diye uygunsuz fotorafını atarsnki
onurr dedi: Herhalde ünlülerin bir takım uygunsuz resimleri paylaşıldı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet öylede olmuş bir yerde ünlülerdede hata var ne diye uygunsuz fotorafını atarsnki
T Tr_cocuq Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 43 Yer Eskişehir 2 Eylül 2014 #17 MustafaSengonul dedi: iCloud'a saldırı yapan hackerlar bence bayağı cana yakın insanlar Genişletmek için tıkla... indirdinmi bende var
MustafaSengonul dedi: iCloud'a saldırı yapan hackerlar bence bayağı cana yakın insanlar Genişletmek için tıkla... indirdinmi bende var
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #18 Iyi hacker arkadaşlar da var. Ne güzel pkk sitesi kapatıyorlardı, Atatürk karşıtı yayın yapan vatan hainlerinin kökünü kazıyorlardı. Şimdi bakıyorum hepsi tırıvırı.
Iyi hacker arkadaşlar da var. Ne güzel pkk sitesi kapatıyorlardı, Atatürk karşıtı yayın yapan vatan hainlerinin kökünü kazıyorlardı. Şimdi bakıyorum hepsi tırıvırı.
Ö Ömer Faruk AKSOY Hectopat Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #19 Vallahi, onu bunu bilmem ama bence hacker dediğin WatchDogs'taki Aiden Amcam gibi olacak açık ve net. Aiden gibi olmayanlara hacker demem ben!
Vallahi, onu bunu bilmem ama bence hacker dediğin WatchDogs'taki Aiden Amcam gibi olacak açık ve net. Aiden gibi olmayanlara hacker demem ben!
T Tr_cocuq Hectopat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 43 Yer Eskişehir 2 Eylül 2014 #20 onlygame dedi: Evet öylede olmuş bir yerde ünlülerdede hata var ne diye uygunsuz fotorafını atarsnki Genişletmek için tıkla... İşfa etmek için. bende hacker olmak istiyordum , hala daha istiyorum tabi öncelikle iyi bir programlama öğrenmek lazım .
onlygame dedi: Evet öylede olmuş bir yerde ünlülerdede hata var ne diye uygunsuz fotorafını atarsnki Genişletmek için tıkla... İşfa etmek için. bende hacker olmak istiyordum , hala daha istiyorum tabi öncelikle iyi bir programlama öğrenmek lazım .