Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 10 Aralık 2021 #1 Udemy'den ücretsiz bir şekilde hacke'lığın tabanını öğrendim, Kali Linux'u falan öğrendim. Ücretli ders alabilirim, hangi siteyi tavsiye edersiniz? Hangisinde tam olarak öğrenebilirim? İndirime girince 28 TL oluyor ama şu an indirimde değil. Sıfırdan İleri Düzey Etik Hacker Kursu (Uygulamalı) Etik Hacker , Python ve Cisco Eğitimi Kapsamaktadır. www.udemy.com
Udemy'den ücretsiz bir şekilde hacke'lığın tabanını öğrendim, Kali Linux'u falan öğrendim. Ücretli ders alabilirim, hangi siteyi tavsiye edersiniz? Hangisinde tam olarak öğrenebilirim? İndirime girince 28 TL oluyor ama şu an indirimde değil. Sıfırdan İleri Düzey Etik Hacker Kursu (Uygulamalı) Etik Hacker , Python ve Cisco Eğitimi Kapsamaktadır. www.udemy.com
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 10 Aralık 2021 #2 TryHackMe | Cyber Security Training TryHackMe is a free online platform for learning cyber security, using hands-on exercises and labs, all through your browser! tryhackme.com
TryHackMe | Cyber Security Training TryHackMe is a free online platform for learning cyber security, using hands-on exercises and labs, all through your browser! tryhackme.com
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 10 Aralık 2021 #3 Jorji Costava dedi: TryHackMe | Cyber Security Training TryHackMe is a free online platform for learning cyber security, using hands-on exercises and labs, all through your browser! tryhackme.com Genişletmek için tıkla... Site İngilizce? Karışıklık olmasın?
Jorji Costava dedi: TryHackMe | Cyber Security Training TryHackMe is a free online platform for learning cyber security, using hands-on exercises and labs, all through your browser! tryhackme.com Genişletmek için tıkla... Site İngilizce? Karışıklık olmasın?
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 10 Aralık 2021 #4 Gokberk_DRY dedi: Site İngilizce? Videolar Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe istediğini söylememişsin sanırım. Ki Türkçe ile bir yere kadar gidebilirsin, sonrasında İngilizce şart olacak.
Gokberk_DRY dedi: Site İngilizce? Videolar Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Türkçe istediğini söylememişsin sanırım. Ki Türkçe ile bir yere kadar gidebilirsin, sonrasında İngilizce şart olacak.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.972 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 10 Aralık 2021 #5 Jorji Costava dedi: Türkçe istediğini söylememişsin sanırım. Ki Türkçe ile bir yere kadar gidebilirsin, sonrasında İngilizce şart olacak. Genişletmek için tıkla... Sonrasını hallederim, Peki. Bir süre deneyeyim. Teşekkürler.
Jorji Costava dedi: Türkçe istediğini söylememişsin sanırım. Ki Türkçe ile bir yere kadar gidebilirsin, sonrasında İngilizce şart olacak. Genişletmek için tıkla... Sonrasını hallederim, Peki. Bir süre deneyeyim. Teşekkürler.