Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Mayıs 2014 #11 @halilkarakuyu , Chamaleon'da hiç denemedim. Clover bootloader kullandım her defasında. Rehberde Clover kullanarak GPU'yu nasıl devreye sokacağını görebilirsiniz: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat
@halilkarakuyu , Chamaleon'da hiç denemedim. Clover bootloader kullandım her defasında. Rehberde Clover kullanarak GPU'yu nasıl devreye sokacağını görebilirsiniz: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat
halilkarakuyu Kilopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 81 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2014 #12 Denicem Recep bey haber veririm. @Recep Baltaş Malasef deniyorum ama 64 mb oalrak görüyor @Recep Baltaş Malasefki tanımıyor hocam ne yaptıysam olmadı hiç kod girmeden azul fb id felan 1024 mb olarak görüyor halen Flood olacak ama 10.9.3 güncelledim ve sıkıntı ortadan kalktı hiç bir kod girmeden ekran kartını tanıdı ayrıca hiç bir kext silmedim. İyi günler Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
Denicem Recep bey haber veririm. @Recep Baltaş Malasef deniyorum ama 64 mb oalrak görüyor @Recep Baltaş Malasefki tanımıyor hocam ne yaptıysam olmadı hiç kod girmeden azul fb id felan 1024 mb olarak görüyor halen Flood olacak ama 10.9.3 güncelledim ve sıkıntı ortadan kalktı hiç bir kod girmeden ekran kartını tanıdı ayrıca hiç bir kext silmedim. İyi günler