Arkadaşlar ekran kartımı tanıyorda çok yavaş tepki veriyor. Birde -x (güvenli mod) komutunu girmeyince bir türlü açılmıyor. Ses kartım Realtek alc887 MultiBeast'ten kuruyorum fakat bir türlü çalışmıyor. H61M-K anakart kullanıyorum, mavericks ile yosemite'yi kurdum ikisinde de aynı oluyor. Resimde normal bir şekilde boot ettiğimde aldığım hata yazıyor.
Bana bios ayarında bir yanlışlık vardır demeyin, şunu şunu yap diyin detaylı bir şekilde yapabileyim.
Arkadaşlar ekran kartımı tanıyorda çok yavaş tepki veriyor. Birde -x (güvenli mod) komutunu girmeyince bir türlü açılmıyor. Ses kartım Realtek alc887 MultiBeast'ten kuruyorum fakat bir türlü çalışmıyor. H61M-K anakart kullanıyorum, mavericks ile yosemite'yi kurdum ikisinde de aynı oluyor. Resimde normal bir şekilde boot ettiğimde aldığım hata yazıyor.
Bana bios ayarında bir yanlışlık vardır demeyin, şunu şunu yap diyin detaylı bir şekilde yapabileyim.
Eğer Yosemite kurmak istiyorsan bunu Unibeast kullanarak dene daha kolay olur. Hem faza kext, kernel, BIOS falan filan uğraşmazsın . Buradan indirebilirsin: www.tonymacx86.com
Sitede iki sürümü var son sürümü indir. Başka bir ihtiyacın olursa don.crafty.inc@icloud.com bana ulaşabilirsin.
Eğer ekran kartı sorunu alıyorsan GraphicsEnabler=Yes uyumluysa , uyumlu değilse GraphicsEnabler=No komutlarını dene. Yine ayni sorunu alırsan sorun ekran kartının uyumlun olup olmamasında değil demek ki.
Yazarken harf yanlışlıkları için özür dilerim. Ben Azeri' yim, Türkçe tam yazamayabilirim. Anlayışlı olun lütfen.