T talhadindoruk Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #1 Hackintosh GA-B75M-D3H Anakart'a (-x) olamadan çalışmıyor ve usb bellekleri görmüyor? Yardımcı olurmusunuz?
Hackintosh GA-B75M-D3H Anakart'a (-x) olamadan çalışmıyor ve usb bellekleri görmüyor? Yardımcı olurmusunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Mart 2015 #2 -x olmadan -v ile takıldığı yer neresi ?
T talhadindoruk Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2015 #3 MF dedi: -x olmadan -v ile takıldığı yer neresi ? Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaparken -x olunca yaptım -x olmadan yapmaya çalışıorum. -v ile (-x siz) kurlum yaparken en son alttaki uyarıyı alıyorum. Kod:Panoya kopyala [IOBluetoothHCIController][start] -- completed Sonrasında ekran kapanıyor ve hiçbirşey yapmıyor... Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2015
MF dedi: -x olmadan -v ile takıldığı yer neresi ? Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaparken -x olunca yaptım -x olmadan yapmaya çalışıorum. -v ile (-x siz) kurlum yaparken en son alttaki uyarıyı alıyorum. Kod:Panoya kopyala [IOBluetoothHCIController][start] -- completed Sonrasında ekran kapanıyor ve hiçbirşey yapmıyor...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Mart 2015 #4 Diğer sistem özellikleri nedir ? Ekran kartından takılıyorsunuz. Kurulum bitene kadar Clover > Graphics Injector menüden ekran kartınızı devre dışı brakın.
Diğer sistem özellikleri nedir ? Ekran kartından takılıyorsunuz. Kurulum bitene kadar Clover > Graphics Injector menüden ekran kartınızı devre dışı brakın.