ErgunPlak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #1 Intel tabanlı laptop için güncel olanlardan bir tane High Sierra RAW dosyası linki verir misiniz? Recep Baltaş'ın videodaki dropbox linki silinmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Intel tabanlı laptop için güncel olanlardan bir tane High Sierra RAW dosyası linki verir misiniz? Recep Baltaş'ın videodaki dropbox linki silinmiş.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Haziran 2020 #2 Evet, Yandex üzerinden yüklenen imajı indirmeyi denemediniz mi?
ErgunPlak Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: Evet, Yandex üzerinden yüklenen imajı indirmeyi denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yandex anlamadğım şekilde sıkıntı çıkarıyor başka link var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
akiyorm dedi: Evet, Yandex üzerinden yüklenen imajı indirmeyi denemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yandex anlamadğım şekilde sıkıntı çıkarıyor başka link var mı acaba?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Haziran 2020 #4 Ne gibi bir sıkıntı çıkarıyor? Dosyayı Yandex Disk hesabınıza ekleyip öyle indireceksiniz.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 4 Haziran 2020 #5 @MF Hangi imajı indirmek istediğine göre bu durum değişebiliyor. Catalina imajları 10.16 GB vb. olduğundan kendi diskine kaydedip indirme yapamaz. Ücretsiz hesaplarda depolama limiti 10GB. Ben son çıkan Catalina imajını o yüzden dün indiremedim.
@MF Hangi imajı indirmek istediğine göre bu durum değişebiliyor. Catalina imajları 10.16 GB vb. olduğundan kendi diskine kaydedip indirme yapamaz. Ücretsiz hesaplarda depolama limiti 10GB. Ben son çıkan Catalina imajını o yüzden dün indiremedim.