Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #1 OS X Mavericks niresh. AMD işlemci fakat yamalama ile Xeon W olarak gözüküyor. Arkadaşlar direkt olarak OS Yosemite indirip kursam olur mu? Çünkü normalde Hackintosh denediğimde olmamıştı Yosemite. Veya Hackintosh olduğu için bir hata verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
OS X Mavericks niresh. AMD işlemci fakat yamalama ile Xeon W olarak gözüküyor. Arkadaşlar direkt olarak OS Yosemite indirip kursam olur mu? Çünkü normalde Hackintosh denediğimde olmamıştı Yosemite. Veya Hackintosh olduğu için bir hata verir mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.820 Makaleler 60 Çözümler 830 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #2 Deneyebilirsin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #3 claus dedi: Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeniden yüklerim hata verirse ancak hata vermişti önceden. Reset atıp duruyordu direkt USB'den denediğimde. Sorun olmaz değil mi? Şurdan indiriyorum. macOS'i indirme ve yükleme - Apple Destek (TR) Uyumlu Mac bilgisayarlarda Mac işletim sisteminin mevcut veya önceki sürümlerini indirip yükleyin. support.apple.com Doğrudan güncelleyeceğim.
claus dedi: Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeniden yüklerim hata verirse ancak hata vermişti önceden. Reset atıp duruyordu direkt USB'den denediğimde. Sorun olmaz değil mi? Şurdan indiriyorum. macOS'i indirme ve yükleme - Apple Destek (TR) Uyumlu Mac bilgisayarlarda Mac işletim sisteminin mevcut veya önceki sürümlerini indirip yükleyin. support.apple.com Doğrudan güncelleyeceğim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.820 Makaleler 60 Çözümler 830 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #4 Kesin bir şey söylemek zor, önce deneyin.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #5 claus dedi: Kesin bir şey söylemek zor, önce deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim Diyelim. Şu anda iniyor. Başarısız oldu. Tekrar mı Mavericks yükleyeceğim? Bir de ekran kartım GT630. Yosemite ile uyumlu mu? @claus. Son düzenleme: 18 Mayıs 2020
claus dedi: Kesin bir şey söylemek zor, önce deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim Diyelim. Şu anda iniyor. Başarısız oldu. Tekrar mı Mavericks yükleyeceğim? Bir de ekran kartım GT630. Yosemite ile uyumlu mu? @claus.