YBÇ14 Decapat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 14 Nisan 2019 #1 Merhaba, Xcode’un son sürümünü indirmek için hackintosh sistemi yeni macOS sürümüne güncelledim fakat sistem açılmıyor. Sistemi yeniden kurarım sorun yok ama içinde önemli dosyalar var, nasıl kurtarabilirim? Windows üzerinden ulaşabilir miyim?
Merhaba, Xcode’un son sürümünü indirmek için hackintosh sistemi yeni macOS sürümüne güncelledim fakat sistem açılmıyor. Sistemi yeniden kurarım sorun yok ama içinde önemli dosyalar var, nasıl kurtarabilirim? Windows üzerinden ulaşabilir miyim?
Çözüm claus 16 Nisan 2019 Olabilir ama Clover güncel olmadığı için gene sorun yaşama ihtimalin yüksek.
KS KS YBÇ14 Decapat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 16 Nisan 2019 #11 Yüklü olan sistemdeki kextler silsem, güncel imajdaki kextleri benim sisteme kopyalasam olur mu? Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.822 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2019 #12 Olabilir ama Clover güncel olmadığı için gene sorun yaşama ihtimalin yüksek. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS YBÇ14 Decapat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 16 Nisan 2019 #13 claus dedi: Olabilir ama Clover güncel olmadığı için gene sorun yaşama ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Clover’ıda değiştirsem olur galiba? claus dedi: Olabilir ama Clover güncel olmadığı için gene sorun yaşama ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni imajıkiyle değiştirdim. Bu sefer dönen bir şey var. Hocam sağolun sistem açıldı, Inject EDID yapınca. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
claus dedi: Olabilir ama Clover güncel olmadığı için gene sorun yaşama ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Clover’ıda değiştirsem olur galiba? claus dedi: Olabilir ama Clover güncel olmadığı için gene sorun yaşama ihtimalin yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni imajıkiyle değiştirdim. Bu sefer dönen bir şey var. Hocam sağolun sistem açıldı, Inject EDID yapınca.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 16 Nisan 2019 #14 Çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.822 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #15 YBÇ14 dedi: Clover’ıda değiştirsem olur galiba? Hocam yeni imajıkiyle değiştirdim. Bu sefer dönen bir şey var. Hocam sağolun sistem açıldı, Inject EDID yapınca. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin Artı 0 Eksi
YBÇ14 dedi: Clover’ıda değiştirsem olur galiba? Hocam yeni imajıkiyle değiştirdim. Bu sefer dönen bir şey var. Hocam sağolun sistem açıldı, Inject EDID yapınca. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin