O omen024081 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1 1 Mayıs 2014 #1 Merhaba. Arkadaşlar Hackintosh konusunda çok yeniyim, hdmi ses konusunda yazanları yaptım, defalarca işlemi yeniledim ama bir türlü ses alamadım. Bana akıl verebilecek yada nerede hata yaptığımı gösterebilecek birileri var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2014
Merhaba. Arkadaşlar Hackintosh konusunda çok yeniyim, hdmi ses konusunda yazanları yaptım, defalarca işlemi yeniledim ama bir türlü ses alamadım. Bana akıl verebilecek yada nerede hata yaptığımı gösterebilecek birileri var mı acaba?
Oktay Çolakoğlu Megapat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 495 Makaleler 10 Çözümler 1 Yer İstanbul Avrupa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 1 Mayıs 2014 #2 Ekran kartı modelinizi belirtmemişisiniz Google'da Ekran kartı modelinizi yazıp yanına hdmi sound kext ekleyerek araştırma yapmayı deneyin.
Ekran kartı modelinizi belirtmemişisiniz Google'da Ekran kartı modelinizi yazıp yanına hdmi sound kext ekleyerek araştırma yapmayı deneyin.