B Bilal6500 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Ekran kartı Intel UHD 620 İşlemci Intel İ5-8265U Bilgisayarıma Hackintosh ile MacOS Monterey 12.6 kurdum ama Intel ekran kartını 7 MB olarak gösteriyor.
Bilgisayarıma Hackintosh ile MacOS Monterey 12.6 kurdum ama Intel ekran kartını 7 MB olarak gösteriyor.
Çözüm claus 3 Aralık 2023 testuhd620.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI ile dene tekrar. OC-ACPI içinde SSDT Plug ALT olan dosyayı sil. Bunu indir ve OC-ACPI içine at. Getting-Started-With-ACPI/extra-files/compiled/SSDT-PLUG-DRTNIA.aml at master · dortania/Getting-Started-With-ACPI Repo for Getting Started With ACPI. Contribute to dortania/Getting-Started-With-ACPI development by creating an account on GitHub. github.com Config dosyana işle ve tekrar dene.
testuhd620.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu EFI ile dene tekrar. OC-ACPI içinde SSDT Plug ALT olan dosyayı sil. Bunu indir ve OC-ACPI içine at. Getting-Started-With-ACPI/extra-files/compiled/SSDT-PLUG-DRTNIA.aml at master · dortania/Getting-Started-With-ACPI Repo for Getting Started With ACPI. Contribute to dortania/Getting-Started-With-ACPI development by creating an account on GitHub. github.com Config dosyana işle ve tekrar dene.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #41 uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu config dosyası ile dene. Ekledim. Artı 0 Eksi
uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu config dosyası ile dene. Ekledim.
KS KS B Bilal6500 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #42 claus dedi: uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config dosyası ile dene. Ekledim. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de ekran parlaklığı var ama ekran saniyede bir kapanıp açılıyor. Artı 0 Eksi
claus dedi: uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config dosyası ile dene. Ekledim. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de ekran parlaklığı var ama ekran saniyede bir kapanıp açılıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #43 Önceden açılıp kapanma var mıydı ? Ona göre devam edeceğiz. Artı 0 Eksi
KS KS B Bilal6500 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #44 claus dedi: Önceden açılıp kapanma var mıydı? Ona göre devam edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Hayır yoktu bu Config dosyasında ilk kez oldu. Artı 0 Eksi
claus dedi: Önceden açılıp kapanma var mıydı? Ona göre devam edeceğiz. Genişletmek için tıkla... Hayır yoktu bu Config dosyasında ilk kez oldu.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #45 uhd620test3.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu config ile dene bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS B Bilal6500 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #46 claus dedi: uhd620test3.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config ile dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine aynı siyah ekranda kalıyor ekran kapanıp açılmıyor bile hiçbir tepkime yok. Bilal6500 dedi: Yine aynı siyah ekranda kalıyor ekran kapanıp açılmıyor bile hiçbir tepkime yok. Genişletmek için tıkla... Açıldı ama yine parlaklık yok. Artı 0 Eksi
claus dedi: uhd620test3.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Bu Config ile dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine aynı siyah ekranda kalıyor ekran kapanıp açılmıyor bile hiçbir tepkime yok. Bilal6500 dedi: Yine aynı siyah ekranda kalıyor ekran kapanıp açılmıyor bile hiçbir tepkime yok. Genişletmek için tıkla... Açıldı ama yine parlaklık yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #47 Device proporteis içine enable-backlight-registers-fix değerini burada eklemiştim açıp bak. uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Aynısını dikkatli şekilde son config dosyansına ekleyip dene. Denerken reset NVRAM atmayı unutma. Son düzenleme: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Device proporteis içine enable-backlight-registers-fix değerini burada eklemiştim açıp bak. uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Aynısını dikkatli şekilde son config dosyansına ekleyip dene. Denerken reset NVRAM atmayı unutma.
KS KS B Bilal6500 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #48 claus dedi: Device proporteis içine enable-backlight-registers-fix değerini burada eklemiştim açıp bak. uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Aynısını dikkatli şekilde son Config dosyansına ekleyip dene. Denerken reset NVRAM atmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ekran gidip geliyor. Artı 0 Eksi
claus dedi: Device proporteis içine enable-backlight-registers-fix değerini burada eklemiştim açıp bak. uhd620 test2.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Aynısını dikkatli şekilde son Config dosyansına ekleyip dene. Denerken reset NVRAM atmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ekran gidip geliyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #49 Bir foto vs var mı ? Ne şekilde oluyor ? Artı 0 Eksi
KS KS B Bilal6500 Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #50 claus dedi: Bir fotoğraf vs var mı? Ne şekilde oluyor? Genişletmek için tıkla... Drive ile video atsam olur mu? claus dedi: Bir foto vs var mı ? Ne şekilde oluyor ? Genişletmek için tıkla... VID_20231203_153849.mp4 drive.google.com Son düzenleme: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
claus dedi: Bir fotoğraf vs var mı? Ne şekilde oluyor? Genişletmek için tıkla... Drive ile video atsam olur mu? claus dedi: Bir foto vs var mı ? Ne şekilde oluyor ? Genişletmek için tıkla... VID_20231203_153849.mp4 drive.google.com