Selam, dizüstü bilgisayarıma Hackintosh yaptım fakat Wi-Fi kartı desteklenmiyormuş.
Yeni bir tane Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum, whitelist ihtimaline karşı.
ASUS USB N10-nano önerenler var fakat 400 TL'ye değer mi bilemedim. Çalışmama ihtimali var çünkü.
250-300 TL arası bir adaptör gayet uygun olur.
Merhaba arkadaşlar. Yeni PC kasası almıştım fakat Wi-Fi'yi unutmuşum. İyi ki unutmuşum şimdi aklıma geldi Hackintosh uyumlu Wi-Fi adaptörü arıyorum. Sizce hangi marka modeli almalıyım? Yorumlarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Yeni PC kasası almıştım fakat Wi-Fi'yi unutmuşum. İyi ki unutmuşum şimdi aklıma geldi Hackintosh uyumlu Wi-Fi adaptörü arıyorum. Sizce hangi marka modeli almalıyım? Yorumlarınız için teşekkürler.
ASUS USB N10 Nano ile insanlar düşük internet hızları yakalıyorlarmış, doğru mudur?
Eğer alırsam hızı 100 Mbps indirme ve 10 Mbps yükleme için uygun olmalı.
Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Packages for macOS - GitHub - chris1111/Wireless-USB-Big-Sur-Adapter: Drivers for Realtek 802.11n and 802.11ac USB Wi-Fi adapters. Pack...
TP-Link Archer T2U Plus (AC600) veya TP-Link TL-WN823N almayı düşünüyorum.
Antensiz olan bana uygun gibi fakat bir oda uzaklığında bile sıkıntı yaratıcaksa antenliyi alabilirim.
@Kleyn hocam, sizin bir öneriniz var mıdır?
Antenliler çok pahalı fakat antensizler de az çeker diye endişeleniyorum.
TP-Link TL-WN722N aldım hocam, inşaallah yarın sıkıntısız bir şekilde gelir de kullanırım.
Yorumlarda cihazın sürümü V2/V3 olarak belirtilmiş. Herkes de monitör modu için V1 istemiş, garip.