Hackintosh ile iOS uygulama geliştirmek verimli mi?

joulte

Hectopat
Öncelikle selamlar, daha önceden Clover ve Opencore ile başarılı kurulumlar gerçekleştirmiştim. Performans anlamında gözle görülür bir problemim yoktu ancak o zamanlar tam üstüne düşmeyip geri Windows'a dönmüştüm. Bu yazı Swift ile iOS uygulamalar geliştirmek için değerlendirmek istiyorum. Mevcut dizüstü bilgisayarım Lenovo Legion Y530. Daha önceki kurulumlarımda işlemciyi ve pili doğru şekilde kullanıp kullanmadığı konusunda çok şüpheliydim. Acaba donanımlarıma zarar verebilecek bir durum olabilir mi gibi sorular oldu genelde.

Amacım Swift'e yoğunlaşıp kariyer hedefimi bu yönde şekillendirmek ve gelir elde etmeye başladığımda MBA ve MBP cihaz almak. Hackintosh kurmaya yeniden değer mi yoksa beni bir noktadan sonra üzmeye başlar mı?

Bence hedefiniz bu yöndeyse hackintosh kurmaya değer. Donanımlara zarar verecek bir problem olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey olsa kimse hackintosh kullanmaz ve önermezdi.

Bence hedefiniz bu yöndeyse hackintosh kurmaya değer. Donanımlara zarar verecek bir problem olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey olsa kimse hackintosh kullanmaz ve önermezdi.
Teşekkür ederim cevabınız için. Big Sur'da çok problem yaşar mıyım yoksa Catalina veya Mojave mi kursam?

Teşekkür ederim cevabınız için. Big Sur'da çok problem yaşar mıyım yoksa Catalina veya Mojave mi kursam?
Akıcı bir performans için Catalina deneyebilirsiniz. İnternette de genellikle Catalina kurmuşlar ama siz Catalina istemiyorsanız Big Sur da kurabilirsiniz.

Hocam Catalina kurmayın çünkü yazılım konusunda Catalina'da yazılım uygulamaları App Store'daki birçok uygulama desteklenmiyor. Ayrıca ben sanal makineye Catalina kurup Hackintosh gibi çok yüksek bir performans alınca denemek için Big Sur kurdum. Big Sur daha hızlı. Yani akıcılıkta farkı olmaz, Big Sur daha iyi daha yeni ve daha güzel. Şu an aktif olarak kullanmaktayım. İşiniz için de yeterince uygun üzmeyeceğini düşünüyorum.

İşlemci, Wi-Fi kartı gibi donanımlarınızı belirtirseniz net bir cevap verebilirim
Güç yaması yapıldığı zaman pil ile alakalı bir sıkıntınız kalmaz

İşlemci, Wi-Fi kartı gibi donanımlarınızı belirtirseniz net bir cevap verebilirim
Güç yaması yapıldığı zaman pil ile alakalı bir sıkıntınız kalmaz
Merhaba, iki gün önce Opencore ile Big Sur kurulumu yaptım. Temiz bir şekilde recovery modtan kurulum sağlamıştım. Buradaki rehberi takip ettim ve pil ile ilgili belirtilenleri yaptım. Wi-Fi olayını denememe rağmen çözemedim bir türlü ve geri Windows'a dönmüştüm. Acaba Wi-Fi kartımı mı desteklemiyor bunun hakkında bir bilgi edinemedim açıkçası.

Notebook: Lenovo Legion Y530

İşlemci: i5-8300H
Ekran kartı: UHD630 & 1050Ti
RAM: 16 GB
Wi-Fi Kartı: Realtek 8822BE (Daha spesifik adı var mı bilmiyorum)

Wi-Fi olayını çözseydim sanırım kaymak bir sistemle devam edecektim

Merhabalar, ben de Hackinstosh üzerinden Swift ile iOS's a uygulama geliştirmek istiyorum.
Cihazım Monster Tulpar V20.3.2, i7 10875H, Wi-Fi kartım AX-201(destekliyor). Anakart yada diğer donanımlar uyumluluk konusunda sorun çıkarır mı, yapmam gereken ek işlemler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…