Hackintosh İso Dosyasını DMG'ye Dönüştüremiyorum

erdoğan01

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle kolay gelsin. İşiniz yogun, bilmem soruma cevap verirmisiniz. Dediğiniz gibi lisanslı bir kurulum yapmak icin bende bir siteye para ödeyerek dosyayı indirdim ama dosya iso dosyası oldu. Videonuzu defelarca izledim USB'ye kaç kere yazdırdım hatırlamıyorum İSO dosyasınıda DMG dönüştüremiyorum yardım bir program önenir misiniz ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, öncelikle kolay gelsin. İşiniz yogun, bilmem soruma cevap verirmisiniz. Dediğiniz gibi lisanslı bir kurulum yapmak icin bende bir siteye para ödeyerek dosyayı indirdim ama dosya iso dosyası oldu. Videonuzu defelarca izledim USB'ye kaç kere yazdırdım hatırlamıyorum İSO dosyasınıda DMG dönüştüremiyorum yardım bir program önenir misiniz ? Teşekkürler.
iAtkos dan mı bahsediyorsunuz ? Eğer öyleyse iAtkos u direkt olarak usb ye .iso formatında yazdırabilirsiniz bir sorun olmaz veyahut bir dvd ye.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı