grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Evet, soru bu. Ana makineye Hackintosh kurulumu yapacağım ve flash belleğe yazmam gerekiyor. Nasıl yazarım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2021
Evet, soru bu. Ana makineye Hackintosh kurulumu yapacağım ve flash belleğe yazmam gerekiyor. Nasıl yazarım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Ağustos 2021 #2 Düşündüğün gibi ISO ile kurulum yapamıyorsun. Getting started with OpenCore | OpenCore Install Guide dortania.github.io Seni asıl ilgilendiren de bu kısım; Making the installer in Windows | OpenCore Install Guide Sisteminin de desteklemesi gerek. Artı 0 Eksi
Düşündüğün gibi ISO ile kurulum yapamıyorsun. Getting started with OpenCore | OpenCore Install Guide dortania.github.io Seni asıl ilgilendiren de bu kısım; Making the installer in Windows | OpenCore Install Guide Sisteminin de desteklemesi gerek.
KS KS grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Berkay Davas dedi: Düşündüğün gibi ISO ile kurulum yapamıyorsun. Getting started with OpenCore | OpenCore Install Guide dortania.github.io Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bunu flash belleğe yazmam gerek. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Düşündüğün gibi ISO ile kurulum yapamıyorsun. Getting started with OpenCore | OpenCore Install Guide dortania.github.io Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bunu flash belleğe yazmam gerek.
myanlll Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #4 grigor dedi: Biliyorum fakat bunu flash belleğe yazmam gerek. Genişletmek için tıkla... .raw uzantılı sistem imajlarını balena etcher veyahut win32disk imager ile yazdırabilirsiniz flash belleğinize. Tercihim win32diskimager olurdu şimdi yazdıracak olsam, balena arada takılıyor baştan başlamak gerekiyor koca 14Gb imajı flasha yazdırma işlemine. Artı 0 Eksi
grigor dedi: Biliyorum fakat bunu flash belleğe yazmam gerek. Genişletmek için tıkla... .raw uzantılı sistem imajlarını balena etcher veyahut win32disk imager ile yazdırabilirsiniz flash belleğinize. Tercihim win32diskimager olurdu şimdi yazdıracak olsam, balena arada takılıyor baştan başlamak gerekiyor koca 14Gb imajı flasha yazdırma işlemine.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #5 grigor dedi: Evet, soru bu. Ana makineye Hackintosh kurulumu yapacağım ve flash belleğe yazmam gerekiyor. Nasıl yazarım? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Artı 0 Eksi
grigor dedi: Evet, soru bu. Ana makineye Hackintosh kurulumu yapacağım ve flash belleğe yazmam gerekiyor. Nasıl yazarım? Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir?
KS KS grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #6 Yiğit Gençer dedi: Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Reis sen cevaplayana kadar ben MacBook Air almaya karar verdim sağ ol. Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Reis sen cevaplayana kadar ben MacBook Air almaya karar verdim sağ ol.