Güncellemeden güncellemeye değişiyor. Ara güncellemelerde sıkıntı olmuyor ama yeni versiyon güncellemelerinde evet bozuluyor. Bozulmasa bile bi temiz kurulum gerekebilir.
2008/9 yılından bu yana Hackintosh ile devam ediyorum. Linux sistemleri severim ek olarak. Bazı işlemler için ise Windows mahkumuz . BSD türevlerine ise 2011/2 yıllarında başladım.
Tercihim olabildiğince macOS/Hackintosh. Not: Tam anlamıyla Hackintosh deneyimim 2011 yılında başladı.
Bu sistemlerde çökme rastlamadım. Sadece büyük güncelleme sonrası sürücü uyumsuzluğu olursa yerine güncel sürücü eklenir.
Chameleon, Efi loader hatırlayanlar vardır. Ne günlermiş.
Bende herhangi bir sorun olmamıştı. Yine de bu bir başkasında ya da daha yeni sürümlerde sorun olmayacağı anlamına gelmiyor. Sadece Clover'ı güncellemiştim ben. Ama sorun çıkma ihtimali de yüksek bayağı yani. Hackintosh bana göre boş zaman ve kendisiyle uğraştıracak ilgi, alaka isteyen bir alan. Ne kadar seversen kendisini o kadar rahat oluyor
Bir hafta önce ilk defa kurdum şimdiye kadar Windows 10'dan daha iyi diyebilirim. Windows'daki programlara ihtiyaç duymadığım ve oyun oynamadığım zamanlar Windows'a geçiş ihtiyacı duymuyorum.