Hackintosh kurulduktan sonra ne oluyor?

Znet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yazılım mühendisliği öğrencisiyim ve iOS platformunda bir mobil uygulama geliştirmem gerekli. Hackintosh önerilerini okudum ve bu çözümü denemeye karar verdim fakat aklıma takılan sorular var.

1 - Hackintosh kurulumunu gerçekleştirdikten sonra bilgisayarımı direkt iOS olarak mı kullanacağım? Yani Windows ile beraber kullanma şansım var mı?
2 - Hackintosh kurduktan sonra bilgisayarda bir performans düşmesi meydana gelir mi? Yukarıdaki sorumu genişletmek gerekirse, bilgisayarı Full iOS platformunda da kullanabilirim eğer performans düşüşü olmazsa.

Şimdiden teşekkür ederim.

1) Evet.
2) Hayır.
Hocam cevabınız için teşekkürler, bazı yerlerde versiyon problemleri, güncelleme problemleri vs
olduğunu duydum, görüşlerinizi alabilir miyim bu konuda?

O sistemden sisteme değişir. Siz ilk olarak detaylıca sisteminizi belirtin.
Şu an okul için monster notebook kullanıyorum, 8 gb ram, 256 gb ssd ve gtx 1650 ekran kartım var. işlemcim ise i5 10300H.

Evdeki masaüstü bilgisayarımı da bu şekilde kullanabilirim okuldan sonra, onun da özellikleri 16 gb ram, 512 gb ssd, gtx 1660 super ve i5 10400F (işlemciyi tam hatırlayamadım, bu şekilde hatırlıyorum)

Laptop için evet, masaüstü için ekran kartı uyumsuz. Uygun bir ekran kartı olursa ona'da kurabilirsin.

Çok teşekkürler, masaüstünde kullanabilmek için sanal makina dışında bir alternatif var mı? Sanal makinada geliştirme yapmanın da zor olduğunu duymuştum, siz neler düşünüyorsunuz?

O zaman mac cihaz almak dışında başka alternatif kalmadı gibi Çok teşekkürler cevaplarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…