MacOS Bükücü Hectopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 345 Makaleler 2 Çözümler 1 22 Haziran 2024 #1 Sistemim uyumlu daha önce başarılı kurulumlarım oldu. Hackintosh kurulumu yaparken OC: Failed to load configration hatasını alıyorum. EFI dosyam: EFI - Google Drive
Sistemim uyumlu daha önce başarılı kurulumlarım oldu. Hackintosh kurulumu yaparken OC: Failed to load configration hatasını alıyorum. EFI dosyam: EFI - Google Drive
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.870 Çözümler 79 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2024 #2 MacOS Bükücü dedi: Sistemim uyumlu daha önce başarılı kurulumlarım oldu. Hackintosh kurulumu yaparken OC: Failed to load configration hatasını alıyorum. EFI dosyam: EFI - Google Drive Genişletmek için tıkla... Laptopunuza uygun config dosyasını seçtiniz mi?
MacOS Bükücü dedi: Sistemim uyumlu daha önce başarılı kurulumlarım oldu. Hackintosh kurulumu yaparken OC: Failed to load configration hatasını alıyorum. EFI dosyam: EFI - Google Drive Genişletmek için tıkla... Laptopunuza uygun config dosyasını seçtiniz mi?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.220 Makaleler 60 Çözümler 808 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Sistemin nedir ? Bizim EFI ile dene.