evaproject Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 USB'yi hazırladım EFI Config kextleri düzenledim ve BIOS ayarlarını yapıp USB'den başlatım ama install dediğimde bu hata gelip ekran dondu. Ayrıca disk izlence ekranı gelmiyor. Bu menü kurulumda yok. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-08-24 at 16.40.19.jpeg 137 KB · Görüntüleme: 79
USB'yi hazırladım EFI Config kextleri düzenledim ve BIOS ayarlarını yapıp USB'den başlatım ama install dediğimde bu hata gelip ekran dondu. Ayrıca disk izlence ekranı gelmiyor. Bu menü kurulumda yok.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 25 Ağustos 2023 #11 Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 github.com Zaten var? Artı 0 Eksi
Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 github.com Zaten var?
KS KS evaproject Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #12 yusufklncc dedi: Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 github.com Zaten var? Genişletmek için tıkla... Fix kernel mi bu? Diğerleri gibi EFI Config dosyasına eklesem oluyor değil mi? Artı 0 Eksi
yusufklncc dedi: Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - Fix kern_nred fallback IGPU naming · ChefKissInc/NootedRed@ede4b28 github.com Zaten var? Genişletmek için tıkla... Fix kernel mi bu? Diğerleri gibi EFI Config dosyasına eklesem oluyor değil mi?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 27 Ağustos 2023 #13 Kext hocam bu. Ancak kullanmak için önce sistemi kurmalısın. Artı 0 Eksi