Guard.ssl Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri CİHAZLARIM: M1 MacBook Air AirPods 4 iPad 8 iPhone 15 Pro Samsung S9 Apple Watch 3 Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Ekim 2022 #11 MacWolf dedi: Başka bir şey yaptın mı? İşlemcine ait Config dosyasıyla açtın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Disk İzlencesi'nden bile ayarladım ama şu an aynı şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
MacWolf dedi: Başka bir şey yaptın mı? İşlemcine ait Config dosyasıyla açtın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Disk İzlencesi'nden bile ayarladım ama şu an aynı şekilde.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #12 Guard.ssl dedi: HD 4000 destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet desteği var fakat ekran kartı otomatik tanınmaz macOS tarafında. Devicepropties kısmındaki yaptığımız yamalar ile ekran kartını tanıtırız.
Guard.ssl dedi: HD 4000 destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet desteği var fakat ekran kartı otomatik tanınmaz macOS tarafında. Devicepropties kısmındaki yaptığımız yamalar ile ekran kartını tanıtırız.
Guard.ssl Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Sistem Özellikleri CİHAZLARIM: M1 MacBook Air AirPods 4 iPad 8 iPhone 15 Pro Samsung S9 Apple Watch 3 Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Ekim 2022 #13 453482 dedi: Eğer bunu indirdiyseniz bu Big Sur değil. Ayrıca imajı şu an indiremiyorum. "EFI" partisyonundaki "EFI" klasörünü Google Drive gibi yerlere yükleyip linkini buraya atın. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayara erişimim yok. Evet imaj Sierraymış yanlış yazmışım. Kleyn dedi: Evet desteği var fakat ekran kartı otomatik tanınmaz macOS tarafında. Devicepropties kısmındaki yaptığımız yamalar ile ekran kartını tanıtırız. Genişletmek için tıkla... Benim izlediğim videoda yapılmadığı için yapmadım. Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ekran kartının yamasını düzenledim sıkıntı yok şu anlık. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2022
453482 dedi: Eğer bunu indirdiyseniz bu Big Sur değil. Ayrıca imajı şu an indiremiyorum. "EFI" partisyonundaki "EFI" klasörünü Google Drive gibi yerlere yükleyip linkini buraya atın. Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayara erişimim yok. Evet imaj Sierraymış yanlış yazmışım. Kleyn dedi: Evet desteği var fakat ekran kartı otomatik tanınmaz macOS tarafında. Devicepropties kısmındaki yaptığımız yamalar ile ekran kartını tanıtırız. Genişletmek için tıkla... Benim izlediğim videoda yapılmadığı için yapmadım. Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ekran kartının yamasını düzenledim sıkıntı yok şu anlık.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Ekim 2022 #14 Ekran kartının configini nasıl değiştirdiğinizi belirtirseniz diğer kullanıcılar da yararlanabilir. Ayrıca yazım yanlışlarına dikkat edin.
Ekran kartının configini nasıl değiştirdiğinizi belirtirseniz diğer kullanıcılar da yararlanabilir. Ayrıca yazım yanlışlarına dikkat edin.