I ihec Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #11 246941 dedi: Evet. Sonrasında ise sihirli bir şekilde bilgisayarın MacBook olacak. Genişletmek için tıkla... Şimdi kurdum peki Wi-Fi'e nasıl bağlanacağım ve ekran kartımı nasıl tanıtacağım? Dosya Ekleri 20210227_191328.jpg 420,5 KB · Görüntüleme: 99
246941 dedi: Evet. Sonrasında ise sihirli bir şekilde bilgisayarın MacBook olacak. Genişletmek için tıkla... Şimdi kurdum peki Wi-Fi'e nasıl bağlanacağım ve ekran kartımı nasıl tanıtacağım?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Şubat 2021 #12 Önce bu şekilde EFI dosyanı kopyala. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstte iki tane rehber attım ekran kartını tanıtmak ve Wi-Fi yamasını yapmak için. Onlara bir bak.
Önce bu şekilde EFI dosyanı kopyala. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstte iki tane rehber attım ekran kartını tanıtmak ve Wi-Fi yamasını yapmak için. Onlara bir bak.
I ihec Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #13 246941 dedi: Önce bu şekilde EFI dosyanı kopyala. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstte iki tane rehber attım ekran kartını tanıtmak ve Wi-Fi yamasını yapmak için. Onlara bir bak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben catalinayı usbsiz açamıyorum ne yapmam gerekiyor?
246941 dedi: Önce bu şekilde EFI dosyanı kopyala. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Üstte iki tane rehber attım ekran kartını tanıtmak ve Wi-Fi yamasını yapmak için. Onlara bir bak. Genişletmek için tıkla... Hocam ben catalinayı usbsiz açamıyorum ne yapmam gerekiyor?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 28 Şubat 2021 #14 OpenCore ile açıp Mount EFI diyeceksin. Sonra da USB'deki EFI'yi kopyalayacaksın. Video attım işte.
Seco G Megapat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #15 246941 dedi: Evet. Sonrasında ise sihirli bir şekilde bilgisayarın MacBook olacak. Genişletmek için tıkla... Dostum peki ben de bir şey sormak istiyorum, acaba Hackintosh'ta da gerçek Mac'te olduğu gibi virüs bulaşma vb. ihtimali düşük mü? Bir de Windows'ta olduğundan çok daha hızlı çalışır mı sistem?
246941 dedi: Evet. Sonrasında ise sihirli bir şekilde bilgisayarın MacBook olacak. Genişletmek için tıkla... Dostum peki ben de bir şey sormak istiyorum, acaba Hackintosh'ta da gerçek Mac'te olduğu gibi virüs bulaşma vb. ihtimali düşük mü? Bir de Windows'ta olduğundan çok daha hızlı çalışır mı sistem?