Merhabalar arkadaşlar, Big Sur kurulumunu OpenCore ile yaparken görselde bulunan hatayı alıyorum. Yükleme yaparken işlemci modelime göre Config isimlemesini yaptım; BIOS ayarlarını tamamladım. Comet Lake ve ıce Lake için tekrar olmak üzere her ikisi içinde denedim. Yardım edebilir misiniz?
HP Intel i5 10300h, kurulumu yapacağım disk trancend marka SSD. BIOS güncel olmasına rağmen ayarlarında advance seçeneği bulunmuyor fakat değişirebildiğim tüm ayarları kurulum için güncelledim.
USB 2.0 girişim yok, bunun için USB 2.0 olan bir çoğalticı sipariş ettim fakat henüz elime geçmediği için sorunun o yuzden mi kaynaklandiğini bilmiyorum.
Emin konuşmak istemiyorum ama, 1650'yi nasıl devre dışı bırakıp kurabilirsiniz? Yani ben uyumsuz kartları çıkarıp kurardım masaüstü sistemlerde. (İşlemcinin dahili grafik birimi vardı) @Yiğit Gençer bilebilir ama 1650 engel bana göre.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.