claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #11 Konu sahibi güncel OC ile denemelisin, tabii config dosyan vs'de buna uygun olarak.
kemal basmacı Hectopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #12 claus dedi: Konu sahibi güncel OC ile denemelisin, tabii config dosyan vs'de buna uygun olarak. Genişletmek için tıkla... @tristessehivernale ‘un gönderdiği OC klasörüyle denemiştim. Güncel olanları nereden bulabilirim, çünkü raw dosyası içerisinde olanlarla hata alıyorum.
claus dedi: Konu sahibi güncel OC ile denemelisin, tabii config dosyan vs'de buna uygun olarak. Genişletmek için tıkla... @tristessehivernale ‘un gönderdiği OC klasörüyle denemiştim. Güncel olanları nereden bulabilirim, çünkü raw dosyası içerisinde olanlarla hata alıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #13 Uygun bir zamanda test amaçlı EFI göndereyim.
kemal basmacı Hectopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #14 claus dedi: Uygun bir zamanda test amaçlı EFI göndereyim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum. claus dedi: Uygun bir zamanda test amaçlı EFI göndereyim. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gönderirsiniz, efi dosyası hariç yapmam gereken bir işlem var mı şu an da? @claus @tristessehivernale üstadlar bilgi desteğinizi bekliyorum
claus dedi: Uygun bir zamanda test amaçlı EFI göndereyim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bekliyorum. claus dedi: Uygun bir zamanda test amaçlı EFI göndereyim. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gönderirsiniz, efi dosyası hariç yapmam gereken bir işlem var mı şu an da? @claus @tristessehivernale üstadlar bilgi desteğinizi bekliyorum
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.267 Makaleler 60 Çözümler 811 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #15 Hafta için pek vaktim olmuyor özel olarak dosya hazırlamak için. Hafta sonu paylaşağım.
kemal basmacı Hectopat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #16 claus dedi: Hafta için pek vaktim olmuyor özel olarak dosya hazırlamak için. Hafta sonu paylaşağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, hafta sonunu bekliyorum yardımız için; teşekkürler.
claus dedi: Hafta için pek vaktim olmuyor özel olarak dosya hazırlamak için. Hafta sonu paylaşağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, hafta sonunu bekliyorum yardımız için; teşekkürler.