Hackintosh kurulumunda Ethernet bilgileri nasıl öğrenilir?

Hocam geri gidin, geç gibi bir seçenek olması lazım. Ethernet sürücüsü yüklü değilse bunları girmenin de bir anlamı kalmaz zaten.

Hocam geri gidin, geç gibi bir seçenek olması lazım. Ethernet sürücüsü yüklü değilse bunları girmenin de bir anlamı kalmaz zaten.
Tamam hocam. Zaten EFI'ye ekleyememiştim ethernet kextini. Peki kurulumdan sonra ekleyebiliyor muyum?

Kurulumda Ethernet'i seçtiğimde böyle bilgiler istiyor. Buralardaki bilgilere nereden ulaşacağım? @Profesör01 @453482

Eki Görüntüle 1301546
Önceki kısıma gidip burayı bir süreliğine atlayın. Muhtemelen ethernet kartınız tanıtılmamış. Ethernet kartınızın modeli nedir? Ayrıca yaptığım EFI'da ethernet kartınızın tam modelini belirtmediğiniz için bir kext dosyası ekleyemedim.

Kurulumdan sonra uygun kexti bulup ekleyebilirsiniz.

Evet hocam ben sonradan buldum ethernet modelini. Peki kexti nereden indirebilirim?

Evet hocam ben sonradan buldum ethernet modelini. Peki kexti nereden indirebilirim?
İnternette Ethernet modelini kext yazarak aratıp bulabilirsiniz, genellikle GitHub'a yükleniyor dosyalar. Açıklaması varsa açıklamaya da bakarsınız, uyumlu Ethernet kartlarının modeli yazıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…