yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #11 CtlnaAHCIPort.kext.zip bu kexti kullanacaksın. confiğe işlemelisin OC/Kexts içine attıktan sonra.
B BarleyHops Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 46 13 Nisan 2022 #12 yusufklncc dedi: CtlnaAHCIPort.kext.zip bu kexti kullanacaksın. confiğe işlemelisin OC/Kexts içine attıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam kernel config.plist'teki kernel mi? Orada Kernelin altında add'den mi ekleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
yusufklncc dedi: CtlnaAHCIPort.kext.zip bu kexti kullanacaksın. confiğe işlemelisin OC/Kexts içine attıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam kernel config.plist'teki kernel mi? Orada Kernelin altında add'den mi ekleyeceğim?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #13 Evet orası ancak ProperTree ile Clean Snapshot önermiyorum. Normal Snapshot yap. Configinde sıralar karışmış gibi ama bir dene. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
Evet orası ancak ProperTree ile Clean Snapshot önermiyorum. Normal Snapshot yap. Configinde sıralar karışmış gibi ama bir dene.
B BarleyHops Hectopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 46 13 Nisan 2022 #14 yusufklncc dedi: Evet orası ancak ProperTree ile Clean Snapshot önermiyorum. Normal Snapshot yap. Configinde sıralar karışmış gibi ama bir dene. Genişletmek için tıkla... Tam olarak normal snapshot nedir? Düzenlemeye çalıştım şimdi de bu hatayı alıyorum :/ Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022
yusufklncc dedi: Evet orası ancak ProperTree ile Clean Snapshot önermiyorum. Normal Snapshot yap. Configinde sıralar karışmış gibi ama bir dene. Genişletmek için tıkla... Tam olarak normal snapshot nedir? Düzenlemeye çalıştım şimdi de bu hatayı alıyorum :/
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 13 Nisan 2022 #15 EFI içerisindeki gereksiz ACPI & .efi ve araçları sil. HfsPlus32.efi'yi hem config hem Drivers klasöründen silip tekrar dene. Sildikten sonra CTRL+R ile OC klasörünü seç. Normal Snapshot bu oluyor.
EFI içerisindeki gereksiz ACPI & .efi ve araçları sil. HfsPlus32.efi'yi hem config hem Drivers klasöründen silip tekrar dene. Sildikten sonra CTRL+R ile OC klasörünü seç. Normal Snapshot bu oluyor.