BatuhanCglyn35 Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Herkese merhaba, İlk başta Ventura kurmayı denedim fakat aynı hatayı aldım. Şimdi Monterey kurdum fakat yine aynı hatayı alıyorum. Kurulumu başlatıyorum, Apple logosu çıkıyor ve belli bir süre sonra "support.apple.com/mac/startup" hatası veriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem bilgilerim: İşlemci: i5-9400 Anakart: ASUS Prime Z390-A Ekran kartı: XFX RX 6600 XT. SSD: Kingston 120 GB SATA HDD. EFI klasörüne OC içerisindeki "coffy Lake" olan Config'i atıyorum. config.plist "bu benim kullandığım Config dosyası"
Herkese merhaba, İlk başta Ventura kurmayı denedim fakat aynı hatayı aldım. Şimdi Monterey kurdum fakat yine aynı hatayı alıyorum. Kurulumu başlatıyorum, Apple logosu çıkıyor ve belli bir süre sonra "support.apple.com/mac/startup" hatası veriyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem bilgilerim: İşlemci: i5-9400 Anakart: ASUS Prime Z390-A Ekran kartı: XFX RX 6600 XT. SSD: Kingston 120 GB SATA HDD. EFI klasörüne OC içerisindeki "coffy Lake" olan Config'i atıyorum. config.plist "bu benim kullandığım Config dosyası"
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.127 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Bizim EFI ve config dosyası ile dene. Denerkende config dosyanı aç GenSMBIOS ile uygun ve yeni bir SMBIOS üret ve değerleri gir. Boot argsa şu kodu ekle. agdpmod=pikera Bu koda var ise de sil. no compat check
Bizim EFI ve config dosyası ile dene. Denerkende config dosyanı aç GenSMBIOS ile uygun ve yeni bir SMBIOS üret ve değerleri gir. Boot argsa şu kodu ekle. agdpmod=pikera Bu koda var ise de sil. no compat check