Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #21 claus dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Hocam geldim eve. Sanırım OC bozulmuş. Windows boot etti. Hocam ben ekran kartını tanıtmadığım için çok kasıyor işimi halledemiyorum. Size sistemi söylesem siz OC hazırlayıp verseniz olur mu? @claus
claus dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Hocam geldim eve. Sanırım OC bozulmuş. Windows boot etti. Hocam ben ekran kartını tanıtmadığım için çok kasıyor işimi halledemiyorum. Size sistemi söylesem siz OC hazırlayıp verseniz olur mu? @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #22 Armut piş ağzıma düş yok BIOS'a gir ve boot kısmında ilk sıraya varsa OpenCore al.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #23 claus dedi: Armut piş ağzıma düş yok BIOS'a gir ve boot kısmında ilk sıraya varsa OpenCore al. Genişletmek için tıkla... OpenCore yok hocam. @claus
claus dedi: Armut piş ağzıma düş yok BIOS'a gir ve boot kısmında ilk sıraya varsa OpenCore al. Genişletmek için tıkla... OpenCore yok hocam. @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #24 O zaman USB ile boot et sistemi en baştan ve USB olmadan boot etmek için olan adımı uygula.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #25 claus dedi: O zaman USB ile boot et sistemi en baştan ve USB olmadan boot etmek için olan adımı uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam USB'deki OC'de bozulmuş. @claus
claus dedi: O zaman USB ile boot et sistemi en baştan ve USB olmadan boot etmek için olan adımı uygula. Genişletmek için tıkla... Hocam USB'deki OC'de bozulmuş. @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #26 Nasıl yani bozulmuş ? Normalde onunla kurulum yapmadın mı ?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #27 claus dedi: Nasıl yani bozulmuş ? Normalde onunla kurulum yapmadın mı ? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Bu işlemi yaptım diskimdeki EFI partisyonuna nasıl olduysa USB'deki de bozulmuş. @claus
claus dedi: Nasıl yani bozulmuş ? Normalde onunla kurulum yapmadın mı ? Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Bu işlemi yaptım diskimdeki EFI partisyonuna nasıl olduysa USB'deki de bozulmuş. @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #28 OpenCore boot ekranı geliyor mu USB'den boot edince ?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #29 claus dedi: OpenCore boot ekranı geliyor mu USB'den boot edince ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam direk boot edemiyor Windows bootmgr'ye atlıyor. @claus
claus dedi: OpenCore boot ekranı geliyor mu USB'den boot edince ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam direk boot edemiyor Windows bootmgr'ye atlıyor. @claus
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #30 BIOS ayarlarını kontrol et. USB'yi farklı portlara takıp dene. Yine olmazsa İmajı baştan yazdır USB'ye.
BIOS ayarlarını kontrol et. USB'yi farklı portlara takıp dene. Yine olmazsa İmajı baştan yazdır USB'ye.